ΕΠΟ: Νέο «χαστούκι» στον Γραμμένο

ΕΠΟ: Νέο «χαστούκι» στον Γραμμένο

Τελειώνουν τα… ψωμιά του «εξυγιαντή» πρόεδρου της ΕΠΟ. Επιχείρησε στην Εκτελεστική με «το έτσι θέλω» να περάσει αυτά που... έπρεπε στον κανονισμό διαιτησίας αλλά επειδή τα «κουκιά» δεν βγαίνουν οδηγήθηκε σε άτακτη υποχώρηση…

Το… παραμύθι της «εξυγίανσης» διανύει τα τελευταία του επεισόδια. Το τέλος για τους «πρωταγωνιστές» της πιο σκοτεινής περιόδου του ελληνικού ποδοσφαίρου έρχεται, ήδη εξελίσσεται. Χθες ήταν το τέλος του Βασίλη Γκαγκάτση. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, ο «δικός μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, πρόεδρος της ΕΠΟ «παλεύει» να κρατηθεί «γαντζωμένος» στην εξουσία. Έχει χάσει όμως την πλειοψηφία και πλέον δεν μπορεί να περάσει τίποτα! Τουλάχιστον χωρίς «πραξικοπηματικό» τρόπο, όπως συνέβη πρόσφατα με την παραμονή του Μέλο Περέιρα ως Αρχιδιαιτητής.

Σήμερα, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συζητήθηκε ο κανονισμός διαιτησίας με τον Βαγγέλη Γραμμένο να επιδιώκει ξανά να περάσει αυτά που ήθελε, αυτά που του είχαν ουσιαστικά ζητήσει να κάνει, οι «δικοί του».

Η πλειοψηφία όμως έχει χαθεί για τον Γραμμένο και τον ΠΑΟΚ που τον στηρίζει. Για αυτό και δέχθηκε ένα ακόμη «χαστούκι». Απέτυχε παταγωδώς και όταν επιχείρησε ξανά να το περάσει με το έτσι θέλω, καταργώντας τους κανονισμούς, αντιμετώπισε θύελλα αντιδράσεων.

Έγινε χαλασμός στην Εκτελεστική με τον Βαγγέλη Γραμμένο να υποχωρεί ατάκτως και να αποφασίζει να αναβάλλει την υπόθεση, παραπέμποντας το θέμα στην 5μελη επιτροπή εκτάκτων θεμάτων.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος έχει ξεκινήσει (και αυτός) να μετράει αντίστροφα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ