
Η λανθασμένη αναφορά στο super για τον Παρασκευά Άντζα και η διόρθωση στον «αέρα».
Έχουν και τα λάθη τα όριά τους. Στην αναδρομή στα πρόσωπα που έχουν γεννηθεί σαν σήμερα, η ΕΡΤ υπέπεσε σε γκάφα, καθώς ανέγραψε στο super ότι ο Παρασκευάς Άντζας, ο ποδοσφαιριστής που έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, «γίνεται 50 ετών».
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστή έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών χτυπημένος από την ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση), γνωστή και ως νόσο του κινητικού νευρώνα. Μια είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν από μερικούς μήνες, όμως φαίνεται πως οι συντελεστές τις εκπομπής δεν είχαν ενημερωθεί.
Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Συνδέσεις», Αλέξανδρος Μόρντουντακ, αντιλήφθηκε τη γκάφα και έσπευσε να τη διορθώσει, επισημαίνοντας ότι η φωτογραφία του Παρασκευά Άντζα θα έπρεπε να είχε τοποθετηθεί σε ασπρόμαυρο φόντο.
πηγή: rthess.gr



















