Σοκ στη ΓΣ της ΕΠΟ: Παραδοχή Λασκαράκη για «μαύρα λεφτά»!

Σοκ στη ΓΣ της ΕΠΟ: Παραδοχή Λασκαράκη για «μαύρα λεφτά»!

Τοποθέτηση-σοκ από τον ταμία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ Π. Λασκαράκη στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας: «Κάποια από τα μαύρα λεφτά έπρεπε να τα ασπρίσουμε»!

Ο ταμίας της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ Π. Λασκαράκης, από βήματος και απολογούμενος για τα έξοδα της ΕΠΟ που αυξήθηκαν σόκαρε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης (όσα τουλάχιστον καταλαβαίνουν νομικά) λέγοντας «κάποια από τα μαύρα λεφτά έπρεπε να τα ασπρίσουμε»!

Η αμηχανία ήταν σαφής στο κεντρικό πάνελ, με τους Γραμμένο και Δέδε να μην μπορούν να κρύψουν την αμηχανία τους!

Και μιλάμε για μια εποχή που εκκρεμεί και η έρευνα για το μαύρο χρήμα στις εκλογές των ΕΠΣ. Ας ελπίσουμε ότι τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης θα φτάσουν στις εισαγγελικές αρχές για να μάθουμε πώς η ΕΠΟ του Γραμμένου και ο ταμίας της Λασκαράκης, «ασπρίζουν» τα «μαύρα» λεφτά. Ή τέλος πάντων να μας εξηγήσουν τι ακριβώς εννοούσε ο Λασκαράκης (που είναι και νομικός) με αυτό που είπε.

Πάντως, ο ίδιος (νομικός γαρ), κατάλαβε ή τον ενημέρωσαν για την «πατάτα» που έριξε από το βήμα της ΓΣ της ΕΠΟ. Και προσπάθησε να το μαζέψει.

Μετά από ένα διάλειμμα, λοιπόν, πήγε να μπαλώσει όσα είχε αναφέρει νωρίτερα λέγοντας πως: «Εννοούσα ότι κάποιους τους πληρώναμε με απόδειξη δαπάνης μετά μπήκαν μισθολόγιο και αυξήθηκαν τα έξοδα της ΕΠΟ». Προφανώς δεν έπεισε κανέναν. «Άλλο τα μαύρα χρήματα και άλλο οι αποδείξεις δαπάνης κύριε Λασκαράκη» τόνισαν εκπρόσωποι ομάδων ενώ ο κ. Γραμμένος βιάστηκε να κλείσει το θέμα.

Πάντως, αν μη τι άλλο, αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό. Μην περιμένετε να σας ενημερώσουν για αυτά τα θέματα τα ειδησεογραφικά «πιστόλια» της εξυγίανσης. Αυτοί ακούνε, αλλά γράφουν ότι πει το αφεντικό. Και ειδικά σήμερα, το αφεντικό έχει άλλα προβλήματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ