Η ΕΡΤ επιβεβαιώνει τις καταγγελίες Ολυμπιακού για τον ΠΑΟΚ

Η ΕΡΤ επιβεβαιώνει τις καταγγελίες Ολυμπιακού για τον ΠΑΟΚ

Επιστολή-αυτοδιασυρμός από την ΕΡΤ, επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας της καταγγελίες Ολυμπιακού! Ο Δρόσος αποκάλυψε (άθελά του) ότι από τις 25/06 ΠΑΟΚ και ΕΡΤ έχουν συμφωνήσει!

Δεν είναι απλά τελευταίοι. Δεν είναι απλά οι χειρότεροι. Αποδεικνύεται ότι είναι ξεδιάντροποι και χυδαίοι! Επειτα από τη διπλή καταγγελία του Ολυμπιακού στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για τους χειρισμούς της ΕΡΤ στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η κρατική τηλεόραση έστειλε τις δικές της επιστολές επιχειρώντας να απαντήσει στα όσα τις καταλογίζουν οι Ερυθρόλευκοι.

Ωστόσο το γράμμα της ΕΡΤ ήταν… κενό. Αδειο από απαντήσεις. Για να καταλάβει κάποιος το πόσο χυδαία είναι η συγκεκριμένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατ’ εντολή της οποίας κινούνται στο ραδιομέγαρο, απλά σημειώνουμε το δέκατο και τελευταίο από τα σημεία της συγκεκριμένης επιστολής. Σημείο όπου η διοίκηση της ΕΡΤ θυμίζει ότι την περίοδο 2009-10 και 2010-11 η κρατική τηλεόραση είχε αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού!

Μιλάμε για έπος ανοησίας και ξετσιπωσιάς! Βέβαια ούτε κι εμείς όταν αναφερθήκαμε στη συγκεκριμένη περίπτωση, την οποία αποδεικνύεται πια ότι την… προετοίμαζαν εδώ και καιρό και τη σέρβιραν σιγά-σιγά οι πληρωμένες πένες του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ-ΕΡΤ-ΠΑΟΚ, δεν περιμέναμε ότι θα την χρησιμοποιούσε η ΕΡΤ στην επιστολή της προς τον Άρειο Πάγο!

Άλλο να παίρνεις εντολή και να ξεφτιλίζεσαι σαν δημοσιογράφος – δεν είναι δα κι πρώτη φορά – κι άλλο να είσαι ΕΡΤ και να χρησιμοποιείς επιχειρήματα επιπέδου νηπιαγωγείου. Δηλαδή, η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά λέει στον Αρειο Πάγο «να, τα ίδια γίνονταν και πριν από δέκα χρόνια». Βέβαια τότε δέναμε λουκάνικα στους σκύλους και ξυπνούσαμε από κλήσεις της τράπεζας που μας ενημέρωνε ότι κερδίσαμε 10.000 ευρώ σε διακοποδάνειο.

Και εντάξει, δεν είναι ντροπή, η ΕΡΤ μπορεί να μην απαντάει στα ερωτήματα που έθεσε ο Ολυμπιακός στις καταγγελίες του, αλλά τουλάχιστον μας διασκεδάζει. Αφενός γιατί επιβεβαιώνει ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση θέλει και είναι χειρότερη από κάθε προηγούμενη και αφετέρου, γιατί από τα υπόλοιπα μισόλογα της επιστολής προκύπτουν και κάποια νέα στοιχεία που ουσιαστικά επιβεβαιώνουν και δικαιώνουν τις καταγγελίες του Ολυμπιακού.

Μαθαίνουμε λοιπόν, ότι ο ΠΑΟΚ έστειλε πρόταση στην ΕΡΤ, εκείνη αρνήθηκε και απάντησε με τη δική της πρόταση την οποία έκανε δεκτή ο ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά από τις 25/06 οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει. Βέβαια η ΕΡΤ δεν έδωσε στη δημοσιότητα το χρηματικό κομμάτι της συμφωνίας, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία την οποία σύντομα θα μελετήσουν οι ανακριτές κι οι εισαγγελείς.

Επίσης μάθαμε ότι η ΑΕΚ μολονότι δεσμεύεται με συμβόλαιο, έστειλε επίσης πρόταση στην ΕΡΤ, την οποία η κρατική τηλεόραση δεν έκανε δεκτή, στέλνοντας πίσω τη δική της αντιπρόταση. Πρόταση έστειλε και ο ΟΦΗ, ενώ ο Παναθηναϊκός ζήτησε συνάντηση για να συζητηθούν τα θέματα της μεταξύ τους σύμβασης. Αν αναρωτιέστε τι σχέση έχουν όλα τα παραπάνω με τα όσα καταγγέλλει ο Ολυμπιακός, θα σας γελάσουμε, αλλά οι εγκέφαλοι της ΕΡΤ και κυρίως όσοι κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο θα ξέρουν.

* Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΕΡΤ για το γεγονός ότι με το κρατικό χρήμα νοθεύει τον ανταγωνισμό. Απάντηση δεν πήρε.

* Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΕΡΤ για το γεγονός ότι η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης χαρακτηρίζει παράνομες τις κρατικές ενισχύσεις. Απάντηση δεν πήρε.

* Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΕΡΤ για το γεγονός ότι η χώρα τελεί υπό καθεστώς βαρύτατης οικονομικής κρίσης επί σειρά ετών και τα ποσά που προσφέρονται σε Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες είναι προκλητικά. Απάντηση δεν πήρε.

* Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΕΡΤ για το γεγονός ότι αγοράζει ένα τηλεοπτικό προϊόν χωρίς προηγουμένως να έχει κάνει οποιαδήποτε έρευνα αγοράς για την ανταποδοτικότητα αυτού. Απάντηση δεν πήρε.

* Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΕΡΤ για το γεγονός ότι δεν ακολουθεί τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον κανονισμό προμηθειών που διέπει τη λειτουργία της. Απάντηση δεν πήρε.

Οι μόνοι που πήραν απάντηση ήταν οι παράγοντες της Σούπερ Λιγκ 2, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία της ΕΡΤ μολονότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο «δικός μας» πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος είχαν υποσχεθεί τηλεοπτικό συμβόλαιο με το κρατικό κανάλι.

Αυτή ήταν και η όλη βάση της αναδιάρθρωσης σύμφωνα με τους «εγκέφαλους» του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι θα δημιουργηθεί ένα νέο πρωτάθλημα με ομάδες που θα έχουν έσοδα εγγυημένα από τα τηλεοπτικά και έτσι θα παταχθούν τα φαινόμενα διαφθοράς.

Τώρα τα χρήματα θα πάνε για το τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν τις… δουλειές τους.

Αυτό αποδεικνύεται ότι ήταν άλλωστε εξ αρχής το έργο της ΕΡΤ. Να ταΐσει τα «δικά της» παιδιά και να μοιράσει χρήμα κρατικό εκεί όπου «πρέπει». Και όσο για την κοινωνία; Οσο ασχολήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ μ’ αυτήν, άλλο τόσο ενδιαφέρονται και οι αδίστακτοι τυχοδιώκτες της ΕΡΤ.

ΙΔΟΥ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΡΟΣΟΥ ΠΡΟΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΣΡ, ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ