Το fund «GOLDMAN» κινείται στην ελληνική αγορά!

Το fund «GOLDMAN» κινείται στην ελληνική αγορά!

Φουντώνουν τα σενάρια ότι το ξένο κονσόρτσιουμ, που ειδικεύεται σε ποδοσφαιρικά deals, ετοιμάζει «μπάσιμο» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. To10.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο χάρτης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αλλάζει, με τους ισχυρούς να γίνονται ισχυρότεροι, με χώρες που δεν ήταν «πρώτης γραμμής» να αναδεικνύουν σημαντικές δυνάμεις και με τους «φτωχούς συγγενείς» να πρέπει να… ματώσουν για να διακριθούν. Αλλά και με τις ευκαιρίες για πλουτισμό, να αυξάνονται. Εξάλλου όλα κρίνονται από τα λεφτά. Και από τη στιγμή που το χρήμα ακολουθεί την μπάλα, πολλοί οικονομικά ισχυροί έχουν αποφασίσει να κάνουν δυναμικό μπάσιμο στο ποδόσφαιρο. Θέλοντας να… παίξουν μπάλα. Σε όλα τα επίπεδα.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν διάφορα σενάρια, που θέλουν σημαντικά fund του εξωτερικού, με οικονομική «κάβα» δεκάδων εκατομμυρίων, να έχουν μπει στη διαδικασία να εμπλακούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα από αυτά τα Fund, ελέγχει την ελληνική αγορά, με σκοπό να μπει δυναμικά στο… κόλπο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το fund «GOLDMAN»! Ενα κονσόρτσιουμ, που, όπως αναφέρει και στην επίσημη ιστοσελίδα του, δημιουργήθηκε με σκοπό να επενδύσει στο ποδόσφαιρο. Είτε με αγοραπωλησίες ομάδων, είτε εμπλεκόμενο στα δικαιώματα/μεταγραφές ποδοσφαιριστών είτε έχοντας συμβουλευτικό ρόλο στο μάνατζμεντ σημαντικών επιχειρηματικών ποδοσφαιρικών deal.

Οπως προκύπτει από ανθρώπους που έχουν βγει στην ελληνική αγορά και ρωτούν (χωρίς να δίνουν λεπτομέρειες για ποιον λειτουργούν) να μάθουν πληροφορίες για τα στοιχεία συγκεκριμένων ομάδων, οι επενδυτές της «GOLDMAN», δείχνουν ότι έχουν συγκεκριμένο πλάνο. Πλάνο που δεν αφορά μόνο στην αγορά κάποιας ομάδας, αλλά σε συνολικό πρότζεκτ. Κάτι που είναι πιθανό να σημαίνει ότι αναζητούν deal με… όλο το πακέτο: Ομάδα, γήπεδο, προπονητικό κέντρο.

Στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου η«GOLDMAN» έχει εμφανιστεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο το πεδίο δράσης της έως τώρα ήταν σε χώρες της Ευρώπης. Μάλιστα λέγεται ότι ενεπλάκη σε πλήθος διεθνών μεταγραφών εκατομμυρίων ευρώ. Αλλά και σε αγοραπωλησίες ή αλλαγές σε μετοχικά κεφάλαια συλλόγων από την Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, κλπ. Και υπάρχει η αίσθηση ότι οι άνθρωποί της δεν αποκλείεται να λειτουργούν ως μεσάζοντες για άλλους ενδιαφερόμενους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η «GOLDMAN» έχει ήδη αναθέσει σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο να επιλύσει κάποια θέματα που μπορεί να προκύψουν σε ιδιοκτησιακά ζητήματα. Και σύντομα προβλέπεται να κάνει κίνηση. Επίσημη. Δημοσιοποιώντας τι θέλει να κάνει στην Ελλάδα. Και με ποιους (ομάδες, παίκτες κλπ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ