Το κρίσιμο τηλεφώνημα από το Βορρά στον… Νότο

Το κρίσιμο τηλεφώνημα από το Βορρά στον… Νότο

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Παναγιώτης Δημητρίου πάει για... νόμπελ Ειρήνης. Έπεισε Αθήνα και Θεσσαλονίκης πως «για όλα φταίει ο Βακάλης» και έφερε ξανά κοντά, τον Τίγρη με την Αρκούδα

Μια ωραία ιστορία κυκλοφορεί έπειτα από την… παράσταση του Βαγγέλη Γραμμένου στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Εκεί όπου η ψήφος εμπιστοσύνης που έλαβε του έδωσε το δικαίωμα να ξαναβρεί το χρώμα του (και έναν τρόπο να επισημοποιήσει μια μηνιαία αμοιβή μόλις 5.000 ευρώ). Μια ιστορία που φέρει την υπογραφή του ισόβιου πρόεδρου της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου. Εκείνου που όταν κόβει την… πίτα αρχές του χρόνου βάζει από τη μια πλευρά του τραπεζιού τον Θωμά Μητρόπουλο και από την άλλη τον «Τίγρη».

Πονούσε η καρδιά του, του προέδρου της ΕΠΣ να βλέπει τα δύο στρατόπεδα της «Εξυγίανσης» έτοιμα να μπουν σε… ζώνη πυρός. Δεν τον ήθελε τον εμφύλιο με τίποτα. Και αν οι δύο παρατάξεις δεν τα έβρισκαν στη Γ.Σ; Τότε ο Βαγγέλης ο Γραμμένος, αυτός ο καλός ο άνθρωπος θα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση. Μέχρι που θα τα μάζευε από το πάρκο Γουδή. Μια εξέλιξη διόλου ευχάριστη. Και για τον ίδιο και για την «Αρκούδα». Όταν λοιπόν χτύπησε το τηλέφωνο του Δημητρίου από τη Θεσσαλονίκη; Απάντησε με χαρά. Και πρόθυμα πήρε την κατάσταση πάνω του. Μίλησε στον… Νότο, με ψυχραιμία και επιχειρήματα. Χρέωσε την «κόντρα» στον Παναγιώτη Βακάλη που είναι «σκοτωμένος» με τον Μάκη Γκαγκάτση για άλλους λόγους, και τέλος πάντων βρήκε τον τρόπο η φωνή του να ακουστεί. Σε τέτοιο βαθμό που η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε. Για να μην προκύψει στο προσκήνιο καμιά ΠΔΕ. Και… τρέχουμε!

«Δεν μπορεί η παράταξη στην ΕΠΟ να άγεται και να φέρεται από τον Βακάλη ανάλογα με τις προσωπικές σχέσεις που έχει με τους άλλους», φέρεται να είπε σε βόρειους και νότιους σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dikisports. Και όπως καταλαβαίνεται η «πηγή» είναι… ιαματική σε τέτοια θέματα. Σε σημείο που να μοιάζει «πιστευτό» πως η Αρκούδα σε αυτή την απόπειρα «συμφιλίωσης» σήκωσε το τηλέφωνο έπειτα από πολλούς μήνες. Για να μιλήσει με τον Τίγρη που με τη σειρά του έδειξε… πρόθυμος να ρίξει νερό στο κρασί του.

Το θέμα όμως βέβαια είναι άλλο; Γιατί ο Τίγρης να… φρέναρε; Για τον Παναγιώτη Δημητρίου; Δύσκολο. Για να δει τον Βασίλη Τσιάρτα τεχνικό διευθυντή της Εθνικής ομάδας και τον Μαρίνο προπονητή; Ούτε που τον απασχολεί. Γιατί λοιπόν πάτησε φρένο, ειδικά μετά το «κόλπο-παραμονής» του Μέλο Περέιρα που σαφώς και αποτελεί προσωπική του ήττα; Η απάντηση προσεχώς. Όταν θα έχει και το απαραίτητο νόημα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ