Αποκάλυψη: Τι γίνεται με το σκουφί του Λουτσέσκου και τον Γκιόργκι…

Αποκάλυψη: Τι γίνεται με το σκουφί του Λουτσέσκου και τον Γκιόργκι…

Ο Βασίλης Δεκάρικος αφήνει τις παραλίες και επιστρέφει εκτάκτως για νέες αποκαλύψεις! Μην το χάσεις…

Εκεί που έκαιγα το κορμί μου κάτω από τον λαμπερό ήλιο, εκεί που χτύπαγα τα κοκτέιλ μου «γεμίζοντας τις μπαταρίες μου» (σ.σ. πιο κλισέ πεθαίνεις…) μετά από μια επίπονη χρονιά, τσουπ σκάει η «μπόμπα» που έλεγε και ο Σόμπολος!

Ο Ραζβάν ο Λουτσέσκου, αυτός ο καλός άνθρωπος που με το ήθος του κέρδισε το ελληνικό κοινό την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από τον ΠΑΟΚ. Την έκανε με καρφιά μάλιστα βάζοντας τον μπαμπά να πει πως άλλα ζήταγε και άλλα έκανε ο Γκιόργκι στον ΠΑΟΚ. Έτσι απλά, έτσι ξαφνικά που τραγουδά και ο κορυφαίος καλλιτέχνης Αντώνης Ρέμος ο Ραζβάν μας αποχαιρέτησε.

Και ξάφνου (σ.σ. τύμπανα αγωνίας) το μεγάλο θέμα που μένει είναι ένα. Ο Λουτσέσκου αφού παράτησε τον ΠΑΟΚ στα κρύα του λουτρού και έφυγε για τα ξένα και τα πετροδόλαρα παίρνοντας μαζί του και σχεδόν όλο το τιμ που είχε, αφήνοντας έναν προπονητή τερματοφυλάκων και τον Γκιόργκι στο ασπρόμαυρο σταφ, τι θα κάνει με το σκουφί του;

Αυτό το ιστορικό σκουφί που φόραγε με 35 βαθμούς κελσίου για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών και να πάρει το πρωτάθλημα που του είχε υποσχεθεί ο Αλέξης.

Γιατί κακά τα ψέμματα, θέλει… κοχόνες που λένε και οι φίλοι μας οι Ισπανοί για να βάλεις σκουφί στην Σαουδική Αραβία. Εκεί που υπό σκιά βαράει 50αρια… Αλλά ο Ραζβάν ο Λουτσέσκου είναι ικανός για όλα!

Αρκεί απλά να το πει, και θα ισχύει. Όπως όλα όσα έλεγε και ο Γκιόργκι με τους Γκιόργκιδες-Λαλάκηδες που αποθέωναν. Μέχρι που ο Ραζβάν τους άδειασε χοντρά ένα πράγμα.

Αλλά αν το θέμα σκουφί-Λουτσέσκου είναι σημαντικό, το ζήτημα της μπουτίκ του ΠΑΟΚ είναι σημαντικότερο!

Τι θα κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το σκουφί του Λουτσέσκου που το έβαλε ως έκθεμα στην μπουτίκ της, δίπλα από το τρόπαιο του πρωταθλητή, που έτσι και αλλιώς είναι συλλεκτικό όπως και τα αλλά δύο πρωταθλήματα στην 90χρονη και βάλε ιστορία του συλλόγου;

Ο Βασίλης ο Δεκάρικος έχει την απάντηση. Και προχωρά σε αποκαλύψεις. Ο Γκιόργκι αποφάσισε να φορέσει στον Φερέιρα το «χρυσό» σκουφί του Λουτσέσκου. Έγκυρες πληροφορίες, κλεμμένες από το «άντρο» του Λαλάκη, αναφέρουν πως το σκουφί ήταν δώρο του Γκιόργκι στον Λουτσέσκου.

Άρα τώρα που ο Λουτσέσκου μας ξεφτίλισε (sic) ο κορυφαίος μάνατζερ, σκάουτερ, παράγοντας, διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Γκιόργκι αποφάσισε να το δώσει στον Φερέιρα. Για αυτό αν τον δείτε τον Πορτογάλο… βοηθό του Γκιόργκι στην Ολλανδία με σκουφί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ μην απορήσετε.

Ο Γκιόργκι άλλωστε έχει κάνει όλη την προεργασία για τις μεταγραφές, έχει αποφασίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν, έχει κλείσει τα φιλικά, έχει κανονίσει και το μενού της ημέρας.

Απλά χρειάζεται να βάλει το σκουφί στο νέο κεφάλι. Ο Λουτσέσκου όπως αποδείχθηκε δύο χρόνια το φόρεσε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Και όταν βαρέθηκε την έκανε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ