Ο ΠΑΟΚ θέλει… Ανσαριφάρντ για την επίθεσή του!

Ο ΠΑΟΚ θέλει… Ανσαριφάρντ για την επίθεσή του!

To10.gr έμαθε ότι ο Λουτσέσκου ζήτησε επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Ιρανού στράικερ του Ολυμπιακού και εξηγεί το σκεπτικό του Ρουμάνου τεχνικού.

Ακριβώς έναν χρόνο πριν στον ΠΑΟΚ θεωρούσαν δεδομένη την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο ατζέντης του Ιρανού επιθετικού, Ρέζα Φαζέλι, είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, είχε μιλήσει με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, είχαν συμφωνήσει σε ό,τι αφορά τη χρονική διάρκεια τους συμβολαίου και τις οικονομικές απολαβές του παίκτη. Επίσης, ο ΠΑΟΚ είχε αποφασίσει να καλύψει τη ρήτρα των 400.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του 26χρονου φορ με τον Πανιώνιο. Και το μόνο που απέμενε ήταν το «ναι» του ίδιου του παίκτη. Με τον Ανσαριφάρντ, όμως, να επιλέγει τον Ολυμπιακό αντί της μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη, χαλώντας τα πλάνα του Βλάνταν Ιβιτς, που τον προόριζε άμεσα για βασικό.

Έναν χρόνο μετά, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την αναζήτησή του για την απόκτηση του σέντερ φορ που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στην επίθεσή του. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπορεί να είναι «φονιάς» μέσα στην περιοχή, αλλά είναι μονόχνοτος, δεν είναι συμμετοχικός στο παιχνίδι, δεν μπορεί να δημιουργήσει μόνος του φάσεις για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες. Ενώ ακόμη ο ΠΑΟΚ αναζητά ένα του γκολ μακριά από τη Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συλλέξει to10.gr, λοιπόν, ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει έναν ποδοσφαιριστή με τα στοιχεία του Ιρανού σέντερ φορ του Ολυμπιακού, τον οποίο χρησιμοποίησε και ως παράδειγμα. Έναν σκόρερ, με καλή τεχνική κατάρτιση, που θα βοηθάει και εκτελεστικά και δημιουργικά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, θα προσφέρει τρεξίματα στην επίθεση (κάτι που δεν κάνει ποτέ ο Πρίγιοβιτς) και θα μπορεί να δίνει λύσεις όταν οι αντίπαλοι μπλοκάρουν τον «Πρίγιο». Έναν παίκτη που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και μαζί με τον Σέρβο στράικερ (σ.σ. εάν αυτός δεν πωληθεί, όπως αναμένεται να συμβεί), σε σχηματισμό 4-4-2.

Ο Κουλούρης κάνει φιλότιμες προσπάθειες να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στον ρόλο του βασικού σέντερ φορ του ΠΑΟΚ. Αλλά, ούτε ο Λουτσέσκου ούτε η διοίκηση του Δικεφάλου, πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να γίνει. Τουλάχιστον όχι στην παρούσα φάση της καριέρας του. Για αυτό και στο τραπέζι έχουν πέσει ονόματα επιθετικών που συγκεντρώνουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Με τον Ρουμάνο τεχνικό να (φαίνεται ότι) έχει πείσει τον Σαββίδη να του επιτρέψει να κάνει ο ίδιος την επιλογή του βασικού του σέντερ φορ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη κι αν ο Πρίγιοβιτς παραμείνει στον ΠΑΟΚ (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο), ο Λουτσέσκου και ο Σαββίδης έχουν συμφωνήσει να αποκτηθεί επιθετικός με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής. Καθώς υπάρχει η άποψη ότι μόνο αυτόν τον τρόπο ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να είναι πλήρης στη διεκδίκηση του τίτλου και θα βρει λύσεις που δεν έχει τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ