Τελικοί με πολλά γκολ

Τελικοί με πολλά γκολ

Βραζιλια - Περού και Μεξικό - ΗΠΑ έχει απόψε το μενού, με τους δύο τελικούς για Copa America και Gold Cup να «μυρίζουν» γκολ.

Σπουδαία μέσα η σημερινή με δύο σπουδαίους τελικούς. Στο Κόπα Αμέρικα η Βραζιλία αντιμετωπίζει το Περού στις 22:00 και θέλει να καταφέρει κάτι μοναδικό και να γίνει η μόνη ομάδα που όποτε είναι διοργανώτρια πανηγυρίζει τον τίτλο.

Από την άλλη το Περού είναι η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά και πάει για το μεγάλο θαύμα μέσα στην έδρα της σελεσάο. Παιχνίδι με φαβορί και αουτσάιντερ ξεκάθαρα και που οι αποδόσεις είναι φυσικά σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Στον έτερο μεγάλο τελικό της βραδιάς που διεξάγεται ξημερώματα Δευτέρας 03:00, το Μεξικό αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ για το Gold Cup. Οι δύο ομάδες είναι ένα βήμα μακριά από τον τίτλο και εδώ είναι πιο μοιρασμένα τα πράγματα. Φαβορί είναι το Μεξικό αλλά χωρίς μεγάλες αποκλίσεις.

Ωστόσο επειδή μιλάμε για δύο νοκ-άουτ παιχνίδια είναι προτιμότερο να κινηθούμε στα γκολ και όχι στο τελικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τον τελικό του Κόπα Αμέρικα η Βραζιλία θα μπει με σκοπό να τελειώσει τη δουλειά. Στον όμιλο οι δύο τους συναντήθηκαν με τη σελεσάο να ξεσπάει και να φιλοδωρεί με πέντε τέρματα το Περού.

Πάλι πολλά γκολ βλέπουμε με το όβερ 2,5 να είναι σε απόδοση πάνω από 2.00 και να αξίζει με τη φουριόζα Βραζιλία να ποντάρει σε νίκη και πανηγύρια. Στο άλλο παιχνίδι Μεξικό και ΗΠΑ είναι οι καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και θα δούμε ματσάρα.

Πάλι στα γκολ θα πάμε, αφού τόσο το αμφίσκορο αλλά και το όβερ 2,5 για τους πιο τολμηρούς είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. 2.00 το αμφίσκορο, 2.30 το όβερ και ότι και να επιθυμεί ο καθένας να «ρίξει» λογικά θα είναι μέσα στο… κόλπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ