Ο Σαββίδης πηγαίνει τον ΠΑΟΚ στο OPEN

Ο Σαββίδης πηγαίνει τον ΠΑΟΚ στο OPEN

Από τη στιγμή που βλέπει ότι χάνονται τα εκατομμύρια της ΕΡΤ, ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται σοβαρά να δείχνει το OPEN τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν!

Εδώ και μέρες από to10.gr έχετε ενημερωθεί για το τι πραγματικά συμβαίνει με τις συμφωνίες στο… χιόνι που έκανε η ΕΡΤ δύο ημέρες πριν τις εκλογές, με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ. Αυτές οι συμφωνίες δεν έχουν καμία βάση, δεν δικαιολογούνται με οποιονδήποτε τρόπο, δεν μπορούν να θωρακιστούν νομικά και εν τέλει, έγιναν αποκλειστικά για λόγους ψηφοθηρικούς σκοπούς, αλλά και για να πιεστεί η νέα Κυβέρνηση να πάρει μια σκληρή απόφαση που θα έδινε πάτημα για αντιπολίτευση στην απελθούσα.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιάννης Δρόσος, δεν πρόκειται ποτέ να υπογράψει κάποια από αυτές τις αποφάσεις. Νομικός είναι ο άνθρωπος. Ξέρει ότι εάν υπάρχει η δική του υπογραφή σε μια τέτοια απόφαση, μπορεί να έχει επιπτώσεις. Σοβαρότατες. Καθώς πρόκειται για καραμπινάτη υπόθεση κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος. Είναι άλλο να το αποφάσιζε η γενική συνέλευση και άλλο να πρέπει να πάει στο Δ.Σ. της ΕΡΤ ή στον ίδιο. Ηδη, άλλωστε, από to10.gr έχετε ενημερωθεί ότι η νέα κυβέρνηση δεν δείχνει διάθεση να υπογράψει ό,τι άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και θα κάνει επαναδιαπραγμάτευση. Με άλλους όρους και φυσικά άλλα χρήματα.

Την ίδια ώρα, ο Ιβάν Σαββίδης, βλέποντας ότι δεν έπιασε το… κόλπο με την ΕΡΤ και δεν θα μπορέσει να βάλει στο ταμείο του ΠΑΟΚ τα 9.000.000 τον χρόνο που τόσο θα ήθελε, αναζητά τρόπους για να μπορέσει ο Δικέφαλος να βρει έσοδα, ώστε να καλύψει τα τεράστια ανοίγματα που έχει ως εταιρεία.

Η NOVA είναι δεδομένο ότι θα ήθελε να διατηρήσει τον ΠΑΟΚ στο πακέτο της. Και για αυτόν τον λόγο έχει υπάρχει το τελευταίο διάστημα κάποια προσέγγιση. Χωρίς, ωστόσο, να έχει προκύψει κάτι πιο ουσιαστικό. Κάτι, βεβαίως, που δεν αποκλείεται να γίνει το επόμενο διάστημα. Αν και προς το παρόν, από τα ΜΜΕ του Σαββίδη προκύπτει ως επικρατέστερο ένα νέο πλάνο…

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σκέφτεται σοβαρά να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ το OPEN. Το κανάλι του. Κάτι που οικονομικά μπορεί να μη συμφέρει, καθώς ο ΠΑΟΚ θα χάσει χρήματα (θα βγουν από τη μία τσέπη και θα μπουν στην άλλη), αλλά που ίσως έχει και τα θετικά του. Τα οποία είναι δύο: 1) Η βελτίωση της τηλεθέασης του καναλιού του Σαββίδη, που αυτή τη στιγμή παραμένει στα… τάρταρα και 2) η κάλυψη έστω και μέσω της ίδιας τσέπης, όλων των ανοιγμάτων της ΠΑΕ, για να μην προκύψουν προβλήματα με το FFP.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι από τη Θεσσαλονίκη προκύπτει ότι ο Σαββίδης είναι προβληματισμένος με το θέμα των τηλεοπτικών του ΠΑΟΚ. Διότι υπολόγιζε ότι θα κλείσει νωρίτερα η συμφωνία με την ΕΡΤ και δεν θα υπήρχαν όλα αυτά που ακολούθησαν. Και πλέον βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το τι πρέπει να κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ