Τζιόλης : Έτοιμος για νέες περιπέτειες

Τζιόλης : Έτοιμος για νέες περιπέτειες

Στην πόρτα της εξόδου από την Αλ Φέιχα φέρεται να είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αν δεν έχουμε υποπέσει σε κάποιο λάθος ο Αλέξανδρος Τζιόλης πρέπει να είναι ο πλέον πολυταξιδεμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής πρώτης γραμμής. Ο Φάνης Γκέκας θα μπορούσε να τον κοντράρει και να τον ξεπεράσει σε σύνολο ομάδων αλλά ο αρχηγός της Εθνικής του… ρίχνει σε εύρος χωρών.

Ο Τζιόλης που θα σβήσει 33 κεράκια στην τούρτα του τον Φεβρουάριο, έχει περάσει μέχρι στιγμής από οχτώ διαφορετικές χώρες, τις: Γερμανία (Βέρντερ), Ιταλία (Σιένα), Ισπανία (Σανταντέρ), Γαλλία (Μονακό), Κύπρο (ΑΠΟΕΛ), Τουρκία (Καϊσερισπόρ), Σκωτία (Χαρτς) και Σαουδική Αραβία.

Αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Αλ Φέιχα στην Σαουδική Αραβία και η ζωή είναι αρκετά δύσκολη, το επίπεδο ποδοσφαίρου χαμηλό και οι συνθήκες προπόνησης επίπονες. Μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και καθυστερήσεις στις πληρωμές και όλα αυτά τον εξωθούν στην έξοδο. Η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη αλλά οι επόμενες μέρες μέχρι την Πρωτοχρονιά θα είναι κρίσιμες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ