Η Μπασακσεχίρ «ανέβασε» τον Μπάρκα

Η Μπασακσεχίρ «ανέβασε» τον Μπάρκα

«Ζεστάθηκε» ξανά το θέμα με τον Βασίλη Μπάρκα και την μεταγραφή του στο εξωτερικό. Τον είδαν αυτοί που έπρεπε να «βγάζει μάτια» με τους Τούρκους. Με την Κραϊόβα είναι ξανά στην «βιτρίνα».

Δεν έχει κρύψει κανείς στην ΑΕΚ πως ο Βασίλης Μπάρκας βρίσκεται στην «βιτρίνα» για πώληση. Πως είναι ο Νο1 ποδοσφαιριστής της Ένωσης που έχει την ταμπέλα «for sale». Για αυτό φρόντισε να έχει δύο αξιόλογους τερματοφύλακες, τον Τσιντώντα και τον Αθανασιάδη, από πίσω του.

Δεν μιλάμε για ξεπούλημα βεβαίως, μιλάμε για πώληση στα λεφτά που έχει φιξάρει η ίδια η ΠΑΕ. Όλες οι μεγάλες ομάδες άλλωστε έτσι δουλεύουν. Αγοράζουν και πουλάνε.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται στην καλή περίοδο της καριέρας του. Είναι στην Εθνική ομάδα, είναι βασικότατος στην ΑΕΚ και είναι και σε καλή ηλικία έχοντας πλέον σημαντική εμπειρία για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να έρθει και η κατάλληλη πρόταση που θα ικανοποιήσει οικονομικά και τους ανθρώπους της Ένωσης.

Είναι αλήθεια πως πολλοί πίστευαν πως από την αρχή του καλοκαιριού θα προκύψει πώληση για τον Μπάρκα.

Και είναι επίσης αλήθεια πως το γεγονός ότι δεν προέκυψε… ξενέρωσε κόσμο. Και όταν μάλιστα έγινε γνωστός ο τραυματισμός του τα πράγματα χειροτέρεψαν.

Όμως, ευτυχώς για τον ίδιο και την ΑΕΚ βεβαίως, δεν ήταν κάτι σοβαρό με την επιστροφή του να προκαλεί «κρότο».

Ο Μπάρκας ήταν απολαυστικός στο φιλικό με την Μπασακσεχίρ. Και ήταν και συνάμα τυχερός καθώς άνθρωπος που βρέθηκε για άλλον λόγο στο ΟΑΚΑ τον είδε και τον.. θυμήθηκε ξανά!

Τον είδε να «βγάζει μάτια» και τον έβαλε ξανά στην «βιτρίνα». Ενημέρωσε και τον κόσμο που έπρεπε να ενημερώσει. Τον είδαν αυτοί που έπρεπε στο καλύτερο του βράδυ.

Και θα τον δουν και στην Ρουμανία με την Κραϊόβα έχοντας πλέον τον ίδιο σε πρώτο πλάνο.

Ο Αύγουστος θα είναι «καυτός» για τον διεθνή τερματοφύλακα με την ΑΕΚ να έχει θέσει για τα μάτια του κόσμου τα 10 εκατ. ευρώ ως τιμή πώλησης αλλά με 6-7 να δίνει… αύριο τα χέρια.

Οι πληροφορίες πάντως που υπάρχουν είναι πως οι ενδιαφερόμενοι δύσκολα θα ξεφύγουν από το ταβάνι των 5 εκατ. ευρώ, αλλά έχουμε χρόνο μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Οι Γερμανοί άλλωστε φημίζονται για τις διαπραγματεύσεις τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ