Το χρονικό του διαζυγίου

Το χρονικό του διαζυγίου

Γιατί χώρισαν οι δρόμοι του Χάβου και της Λαμίας.

Θα ήθελα λίγο την μνήμη σας, να κάνει αναδρομή στην άνοιξη. Εκεί όπου η Λαμία πραγματοποιούσε την καλύτερη πορεία της ιστορίας της σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά τον Μάκη Χάβο να βρίσκεται στον αέρα. Οι σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Πανουργιά Παπαϊωάννου και τον Διευθύνων σύμβουλο Σάκη Τσικνή δεν ήταν ποτέ ρόδινες.

Η λογική όμως είχε επικρατήσει και ο έμπειρος τεχνικός είχε ανανεώσει. Όμως και οι δυο πλευρές ήξεραν ότι αυτή η σχέση είχε ημερομηνία λήξης. Οι περισσότεροι πόνταραν ότι ο Χάβος θα πληρώσει τα πρώτα στραβά αποτελέσματα. Τελικά του ζητήθηκε να… πληρώσει την μείωση της κρατικής τηλεόρασης.

Η σημαντική περικοπή έφερε τριγμούς. Δεν ήταν μόνο η αποχώρηση του Παπαϊωάννου. Την Κυριακή το βράδυ αποφασίστηκε να συζητηθεί μείωση των συμβολαίων σε όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ. Επίσης «πάγωσαν» κάποιες μεταγραφές που είχε έτοιμες ο Χάβος. Ο Μακεδόνας προπονητής είχε κλείσει κάποιους παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας. Όμως η μείωση του μπάτζετ άλλαξε τον προγραμματισμό. Διαμηνύθηκε στον Χάβο να συνεχίσει με το δυναμικό που έχει και να δεχτεί και ο ίδιος μείωση των αποδοχών του.

Ο 50χρονος προπονητής όταν συνειδητοποίησε ότι η σεζόν προβλέπεται δύσκολη και ο στόχος της ομάδας θα είναι η παραμονή προτίμησε να συζητήσει την λύση του συμβολαίου του. Όταν ανανέωσε είχε πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει ανάλογη πορεία με την περσινή και να στοχεύσει στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας.

Τα νέα δεδομένα τον απογοήτευσαν και δεν ήθελε να χρεωθεί τα αρνητικά αποτελέσματα που προβλέπει να έρχονται, εφόσον δεν ενισχυθεί ειδικά στον επιθετικό τομέα. Καλύτερα να τον θυμούνται για την περσινή σεζόν και όχι για την φετινή, η οποία θα του χαλούσε το όνομα στην πιάτσα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ