Αποκλειστικό: Πρόταση της ΑΕΚ για Αμπντουλαγιέ Μπα

Αποκλειστικό: Πρόταση της ΑΕΚ για Αμπντουλαγιέ Μπα

To10.gr αποκαλύπτει ότι η ΑΕΚ τα βρήκε με τη Ράγιο Βαγιεκάνο για την απόκτηση του Αμπντουλαγιέ Μπα και διαπραγματεύεται με τον 28χρονο Σενεγαλέζο στόπερ. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ το ψάχνουν για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, που θα αποκτηθεί για να δώσει διαφορετικά στοιχεία, αλλά και μεγαλύτερη σιγουριά και… ασφάλεια στην ανασταλτική λειτουργία. Μάλιστα, η δεδομένη πλέον πρόκριση επί της Κραϊόβα ίσως να φέρει και άμεσες εξελίξεις. Και αυτό διότι σύμφωνα με με αποκλειστικές πληροφορίες που του to10.gr, η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Αμπντουλαγιέ Μπα!

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ενωσης βρίσκεται. Ενας ποδοσφαιριστής που ο Μιγκέλ Καρντόσο γνωρίζει πάρα πολύ καλά από το πέρασμα του από την Πόρτο και τις άλλες πορτογαλικές ομάδες που έχει αγωνιστεί (Γκιμαράες, Ακαντέμπικα, Σπόρτιγκ Κοβίγια).

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι ο Μπα έχει όλα τα στοιχεία που έχει ανάγκη η ΑΕΚ για να μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο την άμυνά της: Ψηλός, δυναμικός, παίζει στην αριστερή πλευρά αν και δεξιοπόδαρος, καλύπτει όλα τα θέλω της Ενωσης.

Στα 28 του έχει πάρα πολλές εμπειρίες από ομάδες και ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, καθώς εκτός από την Πόρτο και παλιότερα τη Φενέρμπαχτσε, πέρσι αγωνίστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Ράγιο Βαγεκάνο, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Οι πληροφορίες μας από την Ισπανία αναφέρουν ότι η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με την Ράγιο για την αγορά του διεθνή Σενεγαλέζου γίγαντα (1,97μ.) έναντι μισού εκατομμυρίου.

Η μεταγραφή τη δεδομένη στιγμή «κολλάει» στις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Η Ενωση προσφέρει 400.000 ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θέλει 700.000. Η ομάδα του καίγεται για να τον… ξεφορτωθεί αφού δεν μπορεί να αντέξει το υψηλό του συμβόλαιο στη δεύτερη κατηγορία (υποβιβάστηκε) και αναμένει με αγωνία τη (θετική) οριστικοποίηση των επαφών.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπα προετοιμάζεται κανονικά εδώ και τρεις εβδομάδες με τη Ράγιο Βαγεκάνο και θεωρητικά βρίσκεται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας. Επίσης, πέρυσι πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, έχοντας συνολικά 26 συμμετοχές (25 βασικός) και 1 γκολ.

Η αξία του στο ποδοσφαιρική χρηματιστήριο του με βάση τα στοιχεία του transfermarkt.de βρίσκεται στα 2.500.000 ευρώ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΠΛΟΥΛΑΓΙΕ ΜΠΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ