ΠΑΟΚ: Από Στοχ έγινε… στοκ

ΠΑΟΚ: Από Στοχ έγινε… στοκ

To10.gr αποκαλύπτει ότι διεθνής Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ, βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» του προπονητή του. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και τον ρόλο του Μπράνκο.

Η οικογένεια Σαββίδη έχει την εμμονή να εμπλέκεται στα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ και να κάνει κινήσεις μόνη της. Χωρίς να ρωτήσει τον προπονητή ή το τμήμα σκάουτ. Τι να πουν και αυτοί; Και ο Λουτσέσκου φεύγοντας άφησε κάποιες αιχμές για αυτό το θέμα.

Ας μιλήσουμε όμως με πρόσωπα. Η επιστροφή του Μίροσλαβ Στοχ στον ΠΑΟΚ φέρνει 100% την σφραγίδα των Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη. Ο Σλοβάκος τους είχε κερδίσει με την αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά του στο προηγούμενο πέρασμα το 2013 και τώρα που βρέθηκε ελεύθερος αποφάσισαν να κινηθούν άμεσα και να τον φέρουν πίσω. Το βιογραφικό του βαρύ, η ηλικία καλή, η τελευταία σεζόν εκπληκτική. Όμως… Συνήθως το ξαναζεσταμένο φαγητό δεν ικανοποιεί τον ουρανίσκο το ίδιο με αυτό της ώρας. Και στην περίπτωση του 30χρονου Σλοβάκου μεσοεπιθετικού συμβαίνει ακριβώς αυτό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν τον βλέπει, δεν του κάνει. Ψάχνει κάτι διαφορετικό σε αυτή την θέση. Και το έχει πει στον Σαββίδη. Μαθαίνω ότι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αρχίζει και μαθαίνει από τα λάθη του. Παραμερίζει τον εγωισμό του. Ενημερώθηκε ήδη ο ατζέντης του Στοχ να ψάξει να βρει ομάδα για να φύγει δανεικός ή ακόμα και ελεύθερος ο πελάτης του σε αυτό το τελευταίος δεκαήμερο των μεταγραφών. Εφόσον αυτό επιτευχθεί, ο Πορτογάλος τεχνικός σε συνεννόηση με τον συμπατριώτη του τεχνικό διευθυντή Μάριο Μπράνκο σαρώνουν την αγορά για να βρουν τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά σε αυτή την θέση.

ΥΓ. Επειδή τα μηνύματα των οπαδών του ΠΑΟΚ συχνά είναι επιθετικά προς τη στήλη, καλό θα είναι τουλάχιστον να αναγνωρίζετε (σ.σ. όπως κάνουν οι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, που ενημερώνονται συχνά πυκνά για τις μεταγραφές της ομάδας τους από τον «Agent Leaks») πως αν μη τι άλλο, για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, όλο και κάτι ξέρουμε. Ρωτήσε τον Μπράνκο, τον Ζαμπά, τον Αμπελ Φερέιρα, τον Βέρνμπλουμ και τόσους ακόμη.

ΥΓ2. Επιτρέψτε μου να αδιαφορήσω για τα μηνύματά για το… πού ήταν ο Γιώργος Σαββίδης με τον Αγιαξ. Αν θέλετε διευκρινήσεις για μεταγραφικά θέματα, ευχαρίστως. Στην οπαδική μικροπολιτική του καθενός, δεν μπαίνει αυτή η στήλη. Ο,τι χρώμα κι αν έχει η μικροπολιτική. Αν ψάχνετε τέτοια, απευθυνθείτε αλλού. Εδώ μεταγραφές και ποδοσφαιρικό παρασκήνιο. Μόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ