Κι όμως έγινε παιχνίδι στη Λιβαδειά!

Κι όμως έγινε παιχνίδι στη Λιβαδειά!

Ο καμμένος αναλύει πως κινήθηκε ο τζίρος στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο, το οποίο ήταν το τρίτο πιο πολυπονταρισμένο παιχνίδι της αγωνιστικής! Επίσης δίνει τις προβλέψεις του για ορισμένα σημερινά παιχνίδια.

Τελικά το ματς του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο συγκέντρωσε πολύ μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον και στην κατάταξη που φτιάχνουμε μόνο εμείς, ήταν το τρίτο πιο πολυπονταρισμένο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος.
Και δεν του …φαινόταν. Πριν από την έναρξη του, είχαν μοιραστεί περίπου 14.000 ευρώ στον άσο (30,2%), στο Χ (33,44%) και στο διπλό (36,37). Στη συνέχεια, οι διακυμάνσεις στο σκορ παρέσυραν στο ρυθμό τους πάρα πολύ κόσμο, σε βαθμό που η μπάνκα να δείχνει στο 90’ ποντάρισμα ύψους 132.652 ευρώ στην αγορά του 1-2-Χ.
Όσο για το under / over, είχαν μοιραστεί περίπου 3.000 ευρώ στο ξεκίνημα. Το under εξαφανίστηκε στο δεύτερο μέρος, όμως το θέμα είναι άλλο. Ξαφνικά άρχισε να παίρνει τεράστιο ποντάρισμα η αγορά του under 3,5/ over 3,5, στην οποία έπεσαν από το 77’ (τότε έκανε την ανατροπή ο Λεβαδειακός 88.782 ευρώ! Τα πιο πολλά στο under όσο κυλούσέ ο χρόνος βέβαια.
Μόνο ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ και του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ συγκέντρωσαν μεγαλύτερα ποσά στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο.
Overάκια και «βόμβα»
23 γκολ έχουν σημειωθεί στα 5 τελευταία ματς της Σάλκε. Γιατί να μη δούμε τουλάχιστον τρία στον αγώνα Κυπέλλου της με την Κολωνία; Νοκ άουτ είναι το ματς και αν υπάρξει προβάδισμα, θα ακολουθήσει μάχη μέχρις εσχάτων.
Αφού παίζει η Μάντσεστερ Σίτι, έστω και με αλλαγές, δεν είναι πιθανό να δούμε over 2,8 στον νοκ άουτ προημιτελικό του Λιγκ Καπ με τη Λέστερ στο Λέστερσαϊρ;
Και τη «βόμβα» που αναφέραμε την ψάχνουμε στο Έμιρετς. Η Άρσεναλ θα αγωνιστεί με αναπλητωματικούς, αφού σε λίγες μέρες έχει να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ. Συγκρούεται με τη Γουέστ Χαμ που βλέπει τη διοργάνωση ως ευκαιρία για διάκριση. Ντέρμπι είναι και μάλιστα μεγάλο. Και προ δύο εβδομάδων οι δύο αντίπαλοι είχαν συναντηθεί για το πρωτάθλημα και είχαν μείνει στο 0-0. Γιατί να μη δούμε Χ2 και τώρα; Ο Μογιες άφησε χθες να εννοηθεί ότι δεν θα προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον και έκανε λόγο ακόμα και για τον τελικό της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ