Μάνατζερ στην ΑΕΚ ο Αχιλλέας

Μάνατζερ στην ΑΕΚ ο Αχιλλέας

Ο Βασίλης Δεκάρικος προτείνει τη σωστή την ενδεδειγμένη λύση για την ΑΕΚ. Να δώσει ο Τίγρης τα κλειδιά του μαγαζιού στον Μπέο.

«Σας πιστεύω. Έχουμε το καλύτερο υλικό από τότε που επανήλθαμε στην Α΄ Εθνική. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε. Ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα. Να πάτε στην Τουρκία, να κάνετε το διπλό». Αυτά ήταν τα λόγια του Τίγρη στους ποδοσφαιριστές μετά το στραπάτσο από την Ξάνθη.

Αν δηλαδή έφερνε προπονητή στην ΑΕΚ τον Κλοπ ή τον Γκουαρντιόλα, αυτή η ομάδα θα έπαιρνε πρωτάθλημα; Οψόμεθα.

Αν και κατά πόσο θα στρώσει το πράμα, ή εάν ερχόμενη χρονιά θα είναι της ταλαιπωρίας. Λίγος κόσμος στο αχανές ΟΑΚΑ κι οκτώ ντέρμπι με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό.

Μπάλα είναι κι όλα γίνονται, αλλά οι πιθανότητες και γι άλλα στραπάτσα δεν είναι αμελητέες. Και φτου κι απ’ την αρχή. Με καινούργιο προπονητή, τεχνικό διευθυντή κι υπεύθυνο ακαδημιών. Κι αυτούς τους αχάριστους αεκτζήδες να σε κράζουν, που αν δεν ήσουν εσύ, θα ήταν ακόμη στα ερασιτεχνικά. Και τα παλιόπαιδα της Ορίτζιναλ να βγάζουν γλώσσα και να είναι έτοιμα για μανούρες.

Ποιο είναι το μέλλον της ΑΕΚ απέναντι σε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ; Εσύ να παλεύεις με νερομπίστολα κι αυτοί με μπαζούκας. Τι έχει να προσδοκά ο αεκτζής; Να ξαναπάρει πρωτάθλημα; Να κάνει πορεία στην Ευρώπη; Ποιο είναι το μέλλον του Μελισσανίδη σε προσωπικό επίπεδο; Μήπως η φθορά;

Για να αποφύγει τη φθορά, θα μπορούσε να πει «δεν μπορώ, δεν αντέχω οικονομικά και γήπεδο, και ακριβό ρόστερ. Αποχωρώ από το ποδοσφαιρικό τμήμα, επικεντρώνομαι στο γήπεδο και καλώ όποιον ενδιαφέρεται να αναλάβει την ΑΕΚ, να δηλώσει παρών».

Δε γίνεται. Δεν του το επιτρέπει ο εγωισμός του. Αν το έκανε πάντως, κανείς δεν επρόκειτο να εμφανιστεί. Κι αν έσκαγε μύτη κανένας τύπου Ιβάν, πάλι μάγκας θα ήταν, και θα τον ψείριζε μέσω του γηπέδου.

Αφού δε θα εμφανιζόταν κανείς, υποχρεωτικά θα έπρεπε να βάλει μάνατζερ. Και ποιος είναι μακράν ο πιο επιτυχημένος μάνατζερ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο; Όχι φυσικά ο Ίβιτς, αλλά ο Αχιλλέας. Λίρα εκατό. Στον Πανιώνιο πέτυχε, με τον Ολυμπιακό Βόλου βγήκε Ευρώπη, ο Βόλος πάει τρένο. Θα αποτύχει στην ΑΕΚ;

Και μην ακούω βλακείες ότι δεν είναι αεκτζής. Μήπως ήταν αεκτζής ο Θωμάς; Είπε κανείς κουβέντα; Άσε που τόσον καιρό, γενικό κουμάντο στην ΑΕΚ κάνει το δεξί χέρι του Αχιλλέα—γιατί να μας πειράξει ο ίδιος; Κι εν πάση περιπτώσει, ας πάνε να του κουνηθούνε του Αχιλλέα οι διάφοροι αεκάρχες κι οι λινάτσες της Ορίτζιναλ. Αν το σκεφτεί ψύχραιμα ο Τίγρης, η απόφαση αυτή είναι μονόδρομος. Αν ο Αχιλλέας τα πάει καλά (που θα τα πάει), το πιστώνεται ο ίδιος και τίποτε δεν τον εμποδίζει να επιστρέψει, ιδίως μετά τα εγκαίνια του γηπέδου.

Αν πάει κακά, διώχνει τον Αχιλλέα κι επιστρέφει ταυτόχρονα με την είσοδο στο νέο γήπεδο, έχοντας και τη δικαιολογία ότι κανείς άλλος δεν εμφανίστηκε να αναλάβει μια ΑΕΚ που δε χρωστάει δεκάρα. Το μόνο θέμα είναι ότι οι αεκτζήδες δεν πάνε τον Αχιλλέα. Αλλά μήπως πάνε τον Τίγρη; Κάνει τόση διαφορά αν θα έχει πέντε ή οκτώ χιλιάδες κόσμο στο ΟΑΚΑ;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ