Η… εξυγίανση να είναι καλά!

Η… εξυγίανση να είναι καλά!

Ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε στην Ευρώπη, ξεπουλάει για να σωθεί από το FFP αλλά στην Ελλάδα ξεκίνησε αντεπίθεση! Ο Ουάρντα στην Λάρισα, δύο μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό. Έτσι για να στείλουμε μηνύματα…

Εντάξει τώρα, δεν έγινε και τίποτα. Μια κακή βραδιά, δεν είναι και καταστροφή που έγραψε και ο Λαλάκης. Έγραψε και σύγκρινε και άλλα για να… απαλύνει τον πόνο του «πατερούλη» αλλά επειδή ήδη με έπιασε αναγούλα μένω στο θέμα μας.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν δεν τα κατάφερε με ένα ακόμη μεγαθήριο της Ευρώπης. Μετά τις Βίντι, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Έστερσουντ, λύγισε και από την πανίσχυρη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Βάλτε και την uefamafia και το καλύψαμε.

Έτσι και αλλιώς για τους περισσότερους μετά από μια τέτοια ξεφτίλα, γιατί ξεφτίλα είναι, καταστροφή οικονομική είναι, τραγωδία ποδοσφαιρική είναι, ήταν απλά Παρασκευή σήμερα.

Ο Ιβάν ο Σαββίδης τα έκανε όλα καλά, φταίνε οι άλλοι, κάποιοι άλλοι τελοσπάντων. Και η ζωή συνεχίζεται. Πέταξε και ο Γκιόργκις ένα «αναλαμβάνουμε την ευθύνη» και μετά πλάκωσαν τα… ρεπορτάζ για την ανασύνταξη και την αντεπίθεση.

Ο ΠΑΟΚ που ξεπουλάει, άνοιξε και σας περιμένει έχοντας στην βιτρίνα τους Ζαμπά και Ακπομ, αλλά και «όποιον έχετε ευχαρίστηση» για να μπορέσει έτσι να μην «σκάσει η φούσκα» καθώς το FFP δεν «παίζει», ξεκίνησε ήδη τις κινήσεις του για την Ελλάδα. Αυτό που του απέμεινε, στο πρωτάθλημα που άλλωστε δεν έχει ανάγκη τους Ζαμπάδες και τους Ακπομ.

Εδώ υπάρχει… εξυγίανση που καθαρίζει για όλα. Όπως υπάρχει και το σύστημα «πάρε και εσύ μπάρμπα». Μετά λοιπόν τον Βόλο του Μπέου που έχει πάρει μόλις… έξι δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, έσκασε και η… μπόμπα απόψε.

Αφού υπενθυμίσω πως και η Ξάνθη πήρε τον Μουλεν της, δανεικό βεβαίως, έτσι για να μην είναι παραπονούμενα τα παιδιά, ο Αμρ ο Ουάρντα ανακοινώθηκε πως πάει δανεικός στην ΑΕΛ. Την ΑΕΛ που κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις ρε παιδάκι μου, παίζει την Κυριακή με τον Ολυμπιακό. Τον υποδέχεται στον θεσσαλονικό κάμπο.

Και ο Ιβάν ο τρομερός μπορεί στας Ευρώπας να έχει απλώσει το χέρι και να λέει «δώστε ότι μπορείτε για να σωθούμε», στην Ελλάδα όμως είναι πανίσχυρος και φροντίζει τις φιλίες του. 5-6 ομάδες… φίλες έχει ο Ιβάν από τις 14 συνολικά της Σούπερ Λιγκ.

Και μια που τα έφερε έτσι και ο καιρός, και μια που τον ΠΑΟΚ τον πήρε η κατηφόρα, είπε να βοηθήσει και τις άλλες ομάδες. Τώρα επειδή τυγχάνει να «φτιάχνει» την ΑΕΛ πριν από τον Ολυμπιακό;

Σωπάτε τώρα, συμπτώσεις είναι αυτές, γίνονται τέτοια πράγματα στο ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης;

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την αντεπίθεση και την ανασύνταξη. Μπορεί να ξεπουλήσει ότι καλό αγωνιστικά έχει, όμως ο Ιβάν έχει τα καλύτερα «όπλα» ενεργά.

Και αν χρειαστεί ρίχνει και τον Ουάρντα στη «μάχη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ