O άγνωστος πόλεμος της ΕΠΟ, πάνω από το «πτώμα» της εθνικής

O άγνωστος πόλεμος της ΕΠΟ, πάνω από το «πτώμα» της εθνικής

Οι παράγοντες της Ομοσπονδίας σε δύο στρατόπεδα και στη μέση ο Γραμμένος!

Το εθνικό μας κατάντημα στην κορύφωση του. Και πλέον μετρώντας αντίστροφα για το «ντέρμπι» με το Λιχτενστάιν αύριο στο ΟΑΚΑ για την αποφυγή της τελευταίας θέσης στον προκριματικό όμιλο: Βγαίνουν «γούστα». Και ειδήσεις στο προσκήνιο για το απερίγραπτο χάλι της ΕΠΟ. Εκεί που πλέον τα «μπλοκ» δεν παλεύουν για να επιβληθούν, αλλά ουσιαστικά για να γλιτώσουν το κράξιμο.

Δίνουν ρεσιτάλ οι «σοφοί» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που προσπαθούν να μείνουν στην αφάνεια για να μην μάθει ο κόσμος ποιος κρατά τις τύχες της Ομοσπονδίας στα χέρια του. Και αυτός που παριστάνει τον πρόεδρο, ο Γραμμένος, είναι ανήμπορος πλέον να «ελέγξει» οτιδήποτε.

Πως έχει το στόρι των τελευταίων ημερών; Ο Φαν Σιπ. Αυτός ο συμπαθής Ολλανδός που το μόνο βέβαιο είναι πως δεν ξέρει που έχει μπλέξει. Τα πρωτοπαλίκαρα της ΕΠΟ λοιπόν, της ίδιας ΕΠΟ που αυτή την εποχή πληρώνει τρία εθνικά επιτελεία προπονητών (!), έχουν πάρει τα άρματα.

Όσοι έφεραν τον Ολλανδό είναι ακόμη μαζί του. Με πρώτο και καλύτερο τον Κώστα Βρακά που έκανε και την επιλογή. Σύμμαχος του ο Τάκης Παπαχρήστος, που πέρσι το καλοκαίρι ήταν σε «πόλεμο» για τους προπονητές των μικρών εθνικών. Ευτυχώς τα βρήκαν οι δύο τους. Είναι μια πραγματική ανάσα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Που να αντέξεις τέτοια σύγκρουση.

Οι δύο τους λοιπόν από τη μια. Για την Ελλάδα ρε γαμώ το. Και από την άλλη, πια ένα μπλοκ που όλο και ενισχύεται και που αν καταλαβαίνουμε καλά δεν έχει σκοπό αύριο να εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ. Μάλλον για να… εκτιμηθεί η απουσία του!

Τεράστιες φυσιογνωμίες. Τεχνοκράτες και αυτοί. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Στέργιος Αντωνίου, ο κλασικός και ισόβιος Παναγιώτης Δημητρίου και ο Σταύρος Ψαρόπουλος. Έχουν μάλιστα «βγει» παγανιά αναζητώντας και άλλους για το κίνημα τους. Για το κίνημα «ας πληρώνει η ΕΠΟ αποζημίωση και για τρίτο προπονητή, μετά τον Σκίμπε και τον Αναστασιάδη. Λεφτά υπάρχουν».

Όχι δεν το λένε έτσι. Η ξεφτίλα είναι που τρομάζει. Και ακόμη περισσότερο τον Γραμμένο που πλέον η θητεία του τείνει να εξελιχθεί σε ανέκδοτο. Ο συγκεκριμένος δεν λέει κουβέντα. Έχει κάτσει σε μια γωνιά με τον Λασκαράκη (του Αχιλλέα βεβαίως-βεβαίως) και δεν βγάζουν άχνα.

Πάλι καλά που αυτές τις ημέρες έχει και μπάσκετ, και ασχολείται ο κόσμος μαζί του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ