Του under το… κάγκελο

Του under το… κάγκελο

Βραδιά προκριματικών Euro και Εθνικής ποδοσφαίρου η σημερινή, με τα under να δίνουν και να παίρνουν από το ΟΑΚΑ, μέχρι το Τάμπερε.

Η Εθνική μας ομάδα επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει το αδύναμο Λιχτενστάιν για την 6η αγωνιστική του ομίλου, με στόχο τη νίκη με ευρύ σκορ. Μετά την ήττα από τη Φινλανδία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης και κόντρα στο Λιχτενστάιν θα έχει την ευκαιρία για νίκη με μεγάλη διαφορά προκειμένου να βελτιώσει και την ψυχολογία της.

Ωστόσο, αμφιβάλλουμε ότι θα τα καταφέρει. Η Εθνική μας ομάδα είτε με Ρεχάγκελ, είτε με Σάντος, είτε με Άγγελο δεν ήταν ποτέ επιθετική ομάδα και δεν πρόκειται να γίνει μέσα σε πέντε βράδια με τον Τζον Φαν’τ Σιπ για αυτό και οι αποδόσεις στα Over – Under δεν έχουν λογική. Η Ελλάδα είναι ομάδα του under με όποιον και να παίζει και αυτό θα συμβεί και με το Λιχτενστάιν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το over 2,5 έχει απόδοση 1,28 και το under 3.60, ενώ το Under 3,5 2.00! Η Ελλάδα δεν είναι σε καλό φεγγάρι και γενικότερα θα αργήσει να είναι και θα τα βρει «μπαστούνια» κόντρα στη σφιχτή άμυνα των αντιπάλων. Για τους ρισκαδόρους το under 2,5 είναι ελκυστικότατο, εμείς όμως θα ποντάρουμε στο under 3,5 για να είμαστε safe.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς είπαμε είναι του under απόψε. Στο ντέρμπι του ομίλου μας η Φινλανδία υποδέχεται την Ιταλία και το under είναι η προτίμηση μας για δύο καλοστημένες ομάδες. Και οι δύο μάλιστα βολεύονται με Χ με την σκουάντρα ατζούρα να είναι καλύτερη ομάδα, όμως λίγοι είναι οι αντίπαλοι που φεύγουν με διπλό από το Τάμπερε.

Το under 2,5 είναι στο 1.60 περίπου και θα είναι στις επιλογές μας, ενώ θα ποντάρουμε και στο under στο Σκανδιναβικό ντέρμπι ανάμεσα σε Σουηδία και Νορβηγία, ρισκάροντας, καθώς και οι δύο μπάζουν από παντού. 1.80 είναι η απόδοση του και μαζί με την Ελλάδα και την Ιταλία βγαίνει μια απόδοση – μούρλια που αξίζει για να πληρωθείτε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ