Ο Ραντανπλάν του Ιβάν

Ο Ραντανπλάν του Ιβάν

«Δάκρυα χαράς» στη Θεσσαλονίκη για τη… χαμένη τιμή της Δημοσιογραφίας. Και την ερώτηση στον Μητσοτάκη για τον Μαρινάκη!

Δεν με αφήνουν να ησυχάσω αναγνώστη μου. Δεν μου επιτρέπουν πια να περάσω ούτε μια Κυριακή όπως αξίζει σε μένα τον Βασίλη τον Δεκάρικο. Με το κορμί μου απλωμένο στην παραλία, αξιοθέατο για κάθε κυρία με καλό γούστο.

Ακόμη και σήμερα που δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Εκεί να με ενοχλήσουν. Οι αχρείοι. Και να ήταν τίποτε σοβαρό; Άντε και να τους καταλάβω για την αγένεια.

Έκθεση Θεσσαλονίκης λέει και κουραφέξαλα. Βαρυσήμαντες ειδήσεις, μέσα από «στοχευμένες» ερωτήσεις: Ουάουυυυυυ. Φέρτε ένα χαρτομάντιλο ρε παιδιά.

Άντε να σου πως λοιπόν δύο πράγματα αναγνώστη μου για να ξέρεις. Η χαρά των μπουζουκάδικων του Βορρά, είναι η Έκθεση. Και των… κατοικίδιων, που μια φορά το χρόνο οι «εκδότες» τους στέλνουν σε δημόσια αποστολή (με ξηρά τροφή στο σακίδιο).

Αν θες να μάθεις το «αγαπημένο» παιδί κάθε αφεντικού, δεν έχει παρά να δεις την έκθεση. Διαλεχτοί όλοι τους. Ένας προς ένας.

Μπες στο νόημα. Ευκαιρία είναι. Γιατί με εκνεύρισαν.

Κάθε «αφεντικό» στέλνει έναν… ταχυδρόμο στην έκθεση. Με την «σωστή ερώτηση» είτε στον Πρωθυπουργό, είτε στους αρχηγούς των κομμάτων που με τη σειρά τους παρελαύνουν από την «αίθουσα» της συνέντευξης Τύπου. Αυθόρμητα… πράγματα. Για τη δημοσιογραφία που αγαπήσαμε.

Και ως γνωστόν τα «αφεντικά» στα Media εδώ και χρόνια είναι συγκεκριμένα. Δεν ζούμε την εποχή της Βλάχου. Τις άλλες δουλίτσες τους κοιτάζουν. Και καλά κάνουν οι άνθρωποι.

Για παράδειγμα εδώ και λίγη ώρα συζητιέται η ερώτηση λέει προς τον Μητσοτάκη για τον Μαρινάκη. Και τέλος πάντων αν οι δύο τους είναι φίλοι.

Ποιος ρώτησε; Ένας κύριος από ένα σάιτ της Θεσσαλονίκης, από τα… νέα της Θεσσαλονίκης τέλος πάντων. Ο ίδιος που αν ρίξεις μια ματιά στα social media θα καταλάβεις, ότι διατηρεί και άλλο μεροκάματο. Ότι εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν.

Και βέβαια είναι και ΠΑΟΚάρα (πριν ή μετά την πρόσληψη θα σε γελάσω). Οι φωτογραφίες του με τα κύπελλα, κοσμούν το προφίλ. Και δεν σηκώνουν αμφισβήτηση.

Ρώτησε λοιπόν ένας δημοσιογράφος Μέσου του «Χαλίφη», οπαδός της ομάδας του «Χαλίφη», αν ο Μητσοτάκης είναι φίλος με τον Μαρινάκη που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες είναι και εκείνος στην Έκθεση.

Ήταν λέει η τελευταία ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό. Και προκάλεσε αίσθηση. Να τα χαρώ εγώ τα παιδιά μου, που έβγαλαν ΙΕΚ δημοσιογραφίας με τα λεφτά του μπαμπά.

Αίσθηση της… αναισθησίας. Η… τιμή της σημερινής δημοσιογραφίας.

Ρε γίγαντες, το περίεργο θα ήταν ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ πέρσι τέτοια εποχή να ρωτήσει τον προηγούμενο Πρωθυπουργό (της καρδιάς μας), τον ένα και μοναδικό Αλέξη, αν είναι φίλος του Ιβάν. Εκεί θα είχαμε θέμα. Και… μπάλες.

Το περίεργο θα ήταν να ρωτούσε σήμερα τον φετινό Πρωθυπουργό ο συγκεκριμένος, αν υπάρχει διάθεση να ανοίξει τον φάκελο Golendri (ουπς αυτό δεν έπρεπε να το γράψω). Εκεί θα είχαμε και… μπάλες και προσευχές.

Το περίεργο θα ήταν να διατύπωνε την ερώτηση ολόκληρη: «Μου είπε ο Ιβάν να σε ρωτήσω Πρωθυπουργέ, αν είσαι φίλος του Μαρινάκη». Εκεί θα ψάχναμε που έχει κρυφτεί στην αίθουσα ο Ραντανπλάν.

Αυτό που έγινε, τι ακριβώς συζήτηση να προκαλέσει; Και από ποιους;

Αφήστε με σας παρακαλώ και δεν έχω κοιμηθεί καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ