Μιλάει με Κλέιτον η Λαμία

Μιλάει με Κλέιτον η Λαμία

Στην Λαμία έχουν πολύ ψηλά στην λίστα τους τον Βραζιλιάνο οργανωτή, Σίλβα Κλέιτον.

Στην Λαμία έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι δεν κολλάνε στην ηλικία ενός παίκτη αλλά στην αγωνιστική του προσφορά. Τα τελευταία χρόνια είχαν στην σύνθεση του τον 37χρονο Πίτι ενώ φέτος το καλοκαίρι τα… έσπασαν αποκτώντας τον 38χρονο Λουκά Βύντρα.

Οπότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν δώσουν την ευκαιρία να… αναστηθεί και στον Σίλβα Κλέιτον. Οι πληροφορίες από την Φθιώτιδα αναφέρουν ότι ο 36χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση της Λαμίας και είναι μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει και πιέζουν πλέον τους κυανόλευκους, οι οποίοι θα πρέπει να αποφασίσουν μέχρι αύριο την κίνηση που θα κάνουν. Ο Βραζιλιάνος συγκεντρώνει πιθανότητες διότι πιστεύουν ότι θα έχει καλή χημεία με τον συμπατριώτη φορ του Τουράμ όπως συνέβη και πέρσι με το δίδυμο Μπερτόλιο- Μπαράλες. Επίσης την σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε στην τουρκική Ουμρανίγεσπορ μαζί με τον Βασιλόγιαννη, οπότε οι δυο τους βρίσκονται στο γήπεδο.

Πέρσι ο Κλέιτον Σϊλβα να υπενθυμίσουμε ότι αγωνίστηκε στην Football League με την φανέλα του Ηρακλή και δεν κατάφερε να διακριθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ