Στοίχημα : Ίσες οι πιθανότητές τους… ακόμα

Στοίχημα : Ίσες οι πιθανότητές τους… ακόμα

Την κλήρωση των προημιτελικών περιμένουν οι μπουκ για να θέσουν φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Έχουμε και στοίχημα φυσικά...

Η φάση των «16» του ελληνικού Κυπέλλου ξεκίνησε ήδη. Με τον αγώνα του ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα. Οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν 5-1 και ουσιαστικά εξασφαλίζουν την πρόκριση πριν από τη ρεβάνς τις 9 Ιανουαρίου.

Όμως, το σκορ αυτό και η εξέλιξη αυτή δεν ήταν επαρκής ώστε να πείσει τους μπουκ για αλλαγή αποδόσεων στους διεκδικητές του εν λόγω τίτλου. ΠΑΟΚ λοιπόν, Ολυμπιακός και ΑΕΚ συνεχίζουν να έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να πιάσουν την κορυφή, σύμφωνα πάντα με τους παρόχους στοιχήματος. Κι ας μην έχει ξεκινήσει ακόμα ο αγώνας του Ολυμπιακού στον Πλατανιά (600 η τιμή του) και ας μην έχει αφήσει εκτός συνέχειας τον επικίνδυνο Παναιτωλικό (400 η απόδοσή του) η ΑΕΚ.

Και οι τρεις οροθετούνται στο 3,00.

Από εκεί και πέρα, ίδιες πιθανότητες έχουν ως προς τον ίδιο στόχο και άλλες τρεις ομάδες. Βέβαια ούσες πολύ μακριά από τους προαναφερθέντες που είναι και διεκδικητές του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος και ο Πανιώνιος προσφέρονται στο 40,00, με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ξάνθη να ακολουθούν στο 60,00. Οι «πράσινοι» καλούνται να αποκλείσουν τη Λαμία (στο 300,00 η απόδοσή της), οι Περιστεριώτες τον Αστέρα Τρίπολης, οι «κυανέρυθροι» τον ΟΦΗ (250,00), οι Γιαννιώτες τον Λεβαδειακό (300,00) και οι Θρακιώτες τη Λάρισα (300). Από το χθεσινό παιχνίδι η μοναδική τιμή που άλλαξε ήταν των Τρικάλων (πλέον στις 2.000,00).

Η ώρα του Καβάνι

Ας δούμε και κανένα παιχνιδάκι για να τζογάρουμε. Ματιές στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Καέν. Σύμφωνοι, οι Παριζιάνοι θα κερδίσουν εύκολα ή δύσκολα. Γι’ αυτό και ο άσος δεν πληρώνει απολύτως τίποτα. Άλλο πράγμα σκέφτεται ο… Καμμένος. Αυτός ο παίκτης που πάντα έχει ένα μεγαλύτερο όνομα να τον σκιάζει, καταφέρνει και ξεχωρίζει με την αποτελεσματικότητά του και βέβαια την πίστη στον εαυτό του. Για τον Έντισον Καβάνι ο λόγος. Απέχει ελάχιστα από το να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Παρί. ΟΚ, αυτή η ομάδα δεν έχει και πολύ μεγάλη ιστορία. Το 1970 ιδρύθηκε. Όμως, ο ρέκορντμάν της είναι ο Ιμπραϊμοβιτς. Ο Ζλάταν έχει βάλει 156 γκολ με τη φανέλα της. Και ο Καβάνι έφτασε αισίως τα 154. Να μην τον πλησιάσει ή και να τον ισοφαρίσει σήμερα; Σκόρερ ο Ουρουγουανός λοιπόν είτε πρώτος είτε σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα.

Να προσθέσουμε το πιθανό over 2,5 (ή και 3,5) στη συνάντηση της Σέλτικ με την Πάρτικ Θιστλ. Οι Καθολικοί έχασαν για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2016. Έσπασε το σερί – υπεραιωνόβιο ρεκόρ τους και μάλλον θα θέλουν να ξεσπάσουν.

Μαζί με αυτό και το over 2,5 στο ματς της Μονακό με τη Ρεν. Σε καλή κατάσταση, αγωνιστική και ψυχολογική βρίσκονται οι γηπεδούχοι, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είναι υποδεέστεροι όμως έχουν τον τρόπο τους να σκοράρουν συχνά και ίσως μας βοηθήσουν αυτο δρόμο για τα πολλά γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ