Ολυμπιακός : Μόνο δύο δρόμοι υπάρχουν για να φύγει ο Ζιλέ

Ολυμπιακός : Μόνο δύο δρόμοι υπάρχουν για να φύγει ο Ζιλέ

To10.gr εξηγεί γιατί δεν είναι ρεαλιστικά τα σενάρια περί αποχώρησης του Ζιλέ και πώς θα μπορούσε να φύγει ο Βέλγος από τον Ολυμπιακό.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν μια σειρά από σενάρια για τον Ολυμπιακό και τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ του. Με ένα εξ αυτών να αφορά και στο μέλλον του Γκιγιόμ Ζιλέ. Με την απόδοση του οποίου δεν έχουν ξετρελαθεί οι ιθύνοντες της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού.

Βεβαίως, το να προκύπτουν αυτά τα σενάρια και να γίνεται λόγος για… δανεισμός ή αποχώρηση του Βέλγου μέσου από τους «ερυθρόλευκους», χωρίς να αναφέρεται ο προορισμός είναι κάτι εξαιρετικά αφελές και δίχως καμία βάση. Κυρίως λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο συγκριμένος παίκτης και των αγωνιστικών δεδομένων της σεζόν.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι περισσότεροι αγνοούν ή ξεχνούν το απλό και προφανές: Ο Ζιλέ δεν μπορεί να φύγει από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο και να πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο συλλόγους φέτος: Τη Ναντ (1 ματς) και τον Ολυμπιακό (16 ματς). Διότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε κάθε παίκτη να αγωνιστεί σε τρεις ομάδες της ίδιας Ηπείρου στη διάρκεια της ίδιας σεζόν.

Οσο για το πώς θα μπορούσε να φύγει ο Ζιλέ από τον Ολυμπιακό, εφόσον επέλεγαν κάτι τέτοιο οι «ερυθρόλευκοι»; Οι δρόμου είναι δύο. Οι εξής:
1) Επιστροφή (δανεικός ή μεταγραφή) στη Ναντ.
2) Μεταγραφή σε ομάδα εκτός Ευρώπης (Κίνα, Κατάρ, Βραζιλία, ΗΠΑ κλπ).

Βεβαίως, υπάρχει και το σενάριο να «σπάσει» ο Ολυμπιακός το συμβόλαιο του παίκτη και ο ίδιος να επιλέξει να κάνει… διακοπές πληρωμένος έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Αλλά πόσο ρεαλιστικό φαντάζει κάτι τέτοιο; Οσο και η πιθανότητα να παίξει ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Μαδαγασκάρης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ