Στημένη την είχαν στον Αυγενάκη, Βαξεβάνης και Ιβάν Σαββίδης (video)

Στημένη την είχαν στον Αυγενάκη, Βαξεβάνης και Ιβάν Σαββίδης (video)

Κοιτάζοντας πίσω από την εικόνα ενός… σοκαριστικού viral video.

Ιστορίες δίχως αρχή και τέλος. Σε μια χώρα που τίποτα δεν είναι κανονικό. Και που όπως φαίνονται τίποτε δεν θα γίνει και κανονικό, έστω και αν ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Πριν από λίγο μια ιστοσελίδα που ασχολείται ως επί το πλείστο με θέματα «πολιτικής» έφερε στην επιφάνεια ένα video που αν μη τι άλλο δείχνει μια χαρά τη φωτογραφία της «στιγμής» σε ολόκληρο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας. Το απόλυτο μπάχαλο.

Ο τίτλος του κειμένου που συνοδεύει το video «Δημόσιος εξευτελισμός: Ο Αυγενάκης τρέχει πίσω από τον Σαββίδη που τον βρίζει». Υπάρχει λοιπόν ένα βίντεο από τη συνάντηση που είχαν στο Μακεδονία Παλάς στις 29 Αυγούστου ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου (και του ΠΑΟΚ φυσικά). Σε αυτό το βίντεο φαίνεται ο Ιβάν Σαββίδης να καταφτάνει στον τόπο του ραντεβού και να εκνευρίζεται αφάνταστα από το γεγονός ότι εκεί υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ που η εμφάνιση του δεν είναι ανάλογη της σημασίας του ραντεβού, καθώς ουσιαστικά πήγε να συναντήσει τον Υπουργό με τις φόρμες!

«Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ιβάν Σαββίδης μόλις συναντά τον Λευτέρη Αυγενάκη του φωνάζει υποτιμητικά στα ρωσικά «Τι κάνεις εδώ; Φύγε, ξεκουμπίσου!», κάτι που μετέφερε στον έκπληκτο υφυπουργό ο μεταφραστής του προέδρου του ΠΑΟΚ. Όταν στη συνέχεια ο Λευτέρης Αυγενάκης προσπαθεί χωρίς καμία αξιοπρέπεια να επιμείνει και να ακολουθήσει τους δύο άνδρες, ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να του λέει «Φύγε, φύγε» και αποχωρεί από τον χώρο βρίζοντας.  Αυτό ήταν το «εξαιρετικό κλίμα» σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη… Προφανώς είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους συμπεριφορές από επιχειρηματίες και δεν «χαλάστηκε» ιδιαίτερα» αναφέρει μεταξύ άλλων το Documento του Κώστα Βαξεβάνη.

Στο βίντεο όμως, έστω και αν κάποιος δεν ξέρει Ρώσικα καταλαβαίνει ότι ο εκνευρισμός του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ είναι με τις κάμερες και τους φωτογράφους. Όχι με τον Υφυπουργό που ομολογουμένως μοιάζει σοκαρισμένος από το περιστατικό.

Τι δουλειά όμως είχε ο Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού να συναντιέται με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο του δεύτερου; Πως μια τέτοια θεσμική συνάντηση γίνεται υπό αυτές τις συνθήκες; Και μάλιστα με τον Ιβάν Σαββίδη να φορά ένα κοντομάνικο μπλουζάκι λες και βρίσκονταν στο σπίτι του; Δεν παίρνουν σβάρνα οι Υπουργοί τα ξενοδοχεία.

Αυτή είναι η μια και πολύ σοβαρή παρατήρηση.

Η δεύτερη; Αφορά φυσικά στην αλλοίωση της ίδιας της ιστορίας. Εντάξει είναι ξεκάθαρο ότι ο στόχος εδώ δεν είναι άλλος από τη Νέα Δημοκρατία και τον Υπουργό της, που σύμφωνα με το δημοσίευμα «κάθεται προσοχή» στον Ιβάν. Αλλά η «παράφραση» βγάζει… μάτι. Και εκθέτει κόσμο. Πολλώ δε μάλλον αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ιβάν ήταν ο αγαπημένος «ολιγάρχης» του ΣΥΡΙΖΑ. Της προηγούμενης Κυβέρνησης που το Documento έχει πάντα στην «καρδιά» του.

Οργανωθείτε λίγο ρε παιδιά. Εκτίθεστε.

Εκτός αν τρέχει τίποτε άλλο. Αν όλοι με έναν τρόπο από την παράφραση έκαναν τη δουλειά της. Και ο Ιβάν να δείξει πως έχει τους Υπουργούς της ΝΔ στο ένα πόδι. Και ο Βαξεβάνης να δείξει την εικόνα της Κυβέρνησης ΝΔ.

Λέτε να γίνονται και τέτοια; Ποιος ξέρει. Ίσως τελικά όλα να γίνονται σε αυτή τη χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ