Το VAR του… Ροστόφ

Το VAR του… Ροστόφ

Ο Βασίλης Δεκάρικος απορεί. Και διερωτάται τι πλάνα θα δώσει το PAOK TV στο VAR στο ντέρμπι με τον Άρη; Τι πλάνα θα δίνει γενικότερα το PAOK TV;

Είναι να απορεί κανείς αγαπητή μου αναγνώστρια και αναγνώστη. Αυτός ο Μαρινάκης δεν λέει να αφήσει σε ησυχία το ελληνικό ποδόσφαιρο ένα πράγμα.

Το έχει χαλάσει τελείως, κάνει επενδύσεις, κάνει μεταγραφές χωρίς εξασφαλισμένα χρήματα, βάζει λεφτά χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ, βάζει την ομάδα του στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς πρωτάθλημα, δεν χάνει από τις Σλόβαν τις Μπρατισλάβες και θέλει να κάνει και επενδύσεις, να πάρει και την ΝOVA, να μας πάρει και τις… Κυριακές μας που γύρισαν με τον «δικό μας» Βαγγέλη Γραμμένο και τον «δικό μας» Αλέξη Τσίπρα.

Ως εδώ! Χαμός γίνεται κυρίες και κύριοι με την κίνηση αυτή και ας τα τσέπωναν στον ΠΑΟΚ πριν λίγα χρόνια από τον… Άρη και τον Άρφα Ντιτζιταλ που έλεγε και ο συγχωρεμένος Μάκης Ψωμιάδης. Τότε ήταν του Κοντομηνά του Άρη ο Alpha Digital που έδειχνε το ελληνικό πρωτάθλημα.

Και ας πλήρωνε το ελληνικό πρωτάθλημα η Σουρωτή του Ιβάν μέχρι και πέρσι, και ας είχε η Netmend την ΑΕΚ και τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λιγκ πιο παλιά. Και στα… φρέσκα κουλούρια, θυμάστε πέρσι το καλοκαίρακι, πριν η ΣΥΡΙΖΕΡΤ μοιράσει εκατομμύρια για προεκλογικούς λόγους, ποιος θα… έσωζε το ελληνικό ποδόσφαιρο και με ποιον τρόπο;

Ναι! Ναι! Ναι! Καλά θυμάστε! Το είχε γράψει και ο… λαλάκης και οι λοιποί… λαλάκηδες! Ο Ιβάν εκ Ροστόφ! Ο Ιβάν ο Σαββίδης μωρέ, ο «εξυγιαντής»! Θα έπαιρνε τα δικαιώματα 6-7 ομάδων της Σούπερ Λιγκ στο OPEN! Θα το έκανε για να βοηθήσει ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ναι! Ναι! Ναι! Τελικά το βοήθησε ο «δικός του» Αλέξης Τσίπρας!

Τώρα που ο Μαρινάκης μιλάει για την NOVA έρχεται το τέλος του ελληνικού ποδοσφαίρου για τους… λαλάκηδες! Η ΑΕΚ λέει και ο Βόλος θα κάνουν δικό τους κανάλι! Ο Βόλος λογικά θα πάει δανεικός στο PAOK TV, όπως είναι η μισή και βάλε ομάδα που έχει.

Το PAOK TV που, εγώ ο κακός και διαβολεμένος, Βασίλης Δεκάρικος σκέφτομαι πως μόνο τυχαία δεν εμφανίστηκε την χρονιά του VAR. Το PAOK TV βλέπετε δίνει τα πλάνα στο βαν του VAR. Μμμμ, γλύκισμα για το καλό πάντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δηλαδή την Κυριακή που παίζει ΠΑΟΚ-Άρης, το PAOK TV με την αντικειμενικότητα που το διακρίνει θα δώσει όλα τα πλάνα στο VAR; Ή μήπως θα ρωτάνε πρώτα στο Ροστόφ όπου βρίσκεται ο Ιβάν με τον Γκιόργκι για να αποφασίσουν; Μήπως πρώτα θα επιλέγουν αυτοί τις φάσεις και μετά θα τις βλέπουν αυτοί που πρέπει για να αποφασίζουν; Και αυτό βεβαίως ισχύει για όλα τα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Έτσι… αντικειμενικά πάντα.

Βεβαίως ως γνωστόν εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος λέω τα δικά μου. Χωρίς να πρέπει να ρωτήσω στο… Ροστόφ όπως οι… λαλάκηδες.

Αλλά η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ας είναι και η πιο ντροπιαστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ