Σε επαγρύπνηση ο Ίβιτς

Σε επαγρύπνηση ο Ίβιτς

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ συνεχίζει να τσεκάρει τις περιπτώσεις προπονητών για να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή.

Η ΑΕΚ έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο Νίκο Κωστένογλου και όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς μετά τα τρία σερί νικηφόρα παιχνίδια με τον 49χρονο τεχνικό στον πάγκο της. Αυτό είναι η μισή αλήθεια αφού η άλλη μισή θέλει τον Ίλια Ίβιτς να συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή έτσι ώστε να είναι έτοιμος σε περίπτωση νέας αγωνιστικής κρίσης.

Η Ένωση κέρδισε την Λαμία αλλά δεν έπεισε κανέναν με την απόδοση της. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής που παρακολουθεί αρκετές προπονήσεις, δείχνει να βλέπει κάτι που δεν βλέπουμε εμείς. Και στις επαφές που έχει με το δίκτυο του στην Ευρώπη είναι εμφανές ότι ψάχνετε ακόμα για να βρει το κατάλληλο προφίλ προπονητή, πάνω στον οποίο θα χτίσει την ΑΕΚ που έχει αυτός στο μυαλό του.

Ο Κωστένογλου όσο κερδίζει δεν θα έχει πρόβλημα, όμως ακόμα και αυτός το ξέρει ότι δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Στην διακοπή προσπάθησε να ρίξει το βάρος στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αφού εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα βάση και των εξετάσεων. Οι παίκτες «κάηκαν» και αυτό προξένησε και τους αρκετούς τραυματισμούς.

Οπότε προσωρινά έχει κάποια ελαφρυντικά. Οχι όμως για πάντα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ