Η μαγική τσατσάρα του Κάκου και η «Μαρία της Σιωπής» του PAOK TV (συγκλονιστικό βίντεο)

Η μαγική τσατσάρα του Κάκου και η «Μαρία της Σιωπής» του PAOK TV (συγκλονιστικό βίντεο)

Ο Βασίλης Δεκάρικος διαφωνεί με τον Τάσο Κάκο που είδε μόνο τρία πέναλτι και μία αποβολή στο ΟΑΚΑ και ζητάει περισσότερα. Ευτυχώς ο Αλέξης του PAOK TV δεν είδε τίποτα στην Τούμπα.

Τα μάθατε. Αν όχι ακούστε τα για να φρίξετε.

Τρέμω κυρία Στάη μου, τρέμω!

Όχι δύο. Τρία πέναλτι έγιναν στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Και ο αλήτης ο Γερμανός το ένα το «έφαγε» από τους Πράσινους.

Τους έφαγε επίσης μια κόκκινη κάρτα στον Σεμέδο.

Και κάτι σοκοφρέτες που είχε αφήσει ο Τίγρης στο ψυγείο των διαιτητών, για την επόμενη εβδομάδα.

Τι λιγούρης Θεέ μου.

Να δεις που φεύγοντας πήρε και ένα 50εύρω από τον Μέλο για το ταξί, λέγοντας πως ξέχασε το πορτοφόλι του στο ξενοδοχείο! Και όχι τίποτε άλλο, αλλά θα ντράπηκε ο αρχιδιαιτητής μας να του πει πως «ευρώ δεν έχει πολλά στην Ελλάδα» γιατί κάποιοι συνηθίζουν τις πληρωμές σε ρούβλια και τα ανταλλακτήρια παίρνουν υψηλές προμήθειες.

Ξέφυγα όμως. Και θα χάσεις την ουσία.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, αναγνώστη μου μια μέρα μετά το ντέρμπι των αιωνίων.

Αποκαλύψεις αντρίκειες:

Γιατί η δημοσιογραφία μπορεί να έχασε την τιμή της χρόνια τώρα, όπως ο Κάκος τις τρίχες από το κεφάλι του. Αλλά η αλήθεια κρύβεται πάντα (όχι στους Sex Pistols) στη γλώσσα του.

Πήρε φόρα λοιπόν αυτός ο τιτάνας του ποδοσφαίρου, ο πρώην διαιτητής, πρώην υπάλληλος του ΠΑΟΚ και νυν ελεύθερος επαγγελματίας στο κανάλι του προύχοντα Ιβάν και ξεσπάθωσε: FIFAs ο Γερμανός. Κομπλεξικός.

Έδωσε μόνο δύο πέναλτι στον Παναθηναϊκό.

Έπρεπε να δώσει και ένα τρίτο στην φάση που ο Περέα έσπρωξε τον Τσιμίκα στην περιοχή του Ολυμπιακού. Γιατί; Ρε έχετε μούτρα να ρωτάτε. Έλεος πια. Εγώ θα σας τα λέω όλα;

Διότι σε αντίθεση με τον ΚΟΚ που έχει προτεραιότητα όποιος έρχεται από δεξιά, στο ποδόσφαιρο προτεραιότητα έχει όποιος έρχεται από αριστερά. Και ο Περέα που είναι Κολομβιανός άρα με ξεκάθαρες αριστερές καταβολές είχε προτεραιότητα.

Ο Τσιμίκας βγήκε από δεξιά άρα είναι πέναλτι.

Ποιος να σας τα πει αυτά; Ο Λαλάκης; Αυτός το πολύ-πολύ να είδε κάνα άκυρο πήδημα. Μην κοιτάτε που με έναν μαγικό τρόπο έχει πείσει τον Ιβάν ότι είναι δημοσιογράφος, με γνώση στο αντικείμενο του ποδοσφαίρου (να μου πεις εδώ τον έπεισε ο Εσίτι ότι είναι ποδοσφαιριστής) και του τα παίρνει.

Στο μεταξύ, μα τις χίλιες τσατσάρες, ο Κάκος δεν μας είπε τι έγινε στην τελευταία φάση του ντέρμπι. Εκεί που ο Μπουχαλάκης βρίσκεται φαρδύς πλατύς ξαπλωμένος στην περιοχή του Παναθηναϊκού έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Τσιμίκα.

Ήταν οφσάιντ βέβαια, αλλά οφσάιντ ήταν και ο Μπαράλες στο ξεκίνημα της περίφημης φάσης στο Ολυμπιακός-Αστέρας που οι πεφωτισμένοι της Εξυγίανσης την έκαναν σημαία στην πρεμιέρα. Τότε έλεγαν πως δεν έχει σημασία το οφσάιντ που προηγείται, αλλά η παράβαση του «πέναλτι» όταν εκτελείται η «στημένη μπάλα».

Αν ήταν πέναλτι του Μπαράλες δεν ήταν και του Μπουχαλάκη; Προφανώς ήταν, αλλά ποτέ δεν αφήνεις μια μικρή λεπτομέρεια να χαλάσει μια μικρή ιστορία. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.

Α, και για να μην το ξεχάσω. Αν είναι να δοθούν φέτος βραβεία δημοσιογραφίας να μην ξεχάσουμε τον Αλ6ς του PAOK Tv. Όχι τέτοιες αδικίες.

Έχασε και την όραση και την λαλιά του ο άνθρωπος μετά το 1-2 στο χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας. Εκεί που μπήκαν μέσα οι Παοκτζήδες να… χαιρετήσουν τον Ματίγια, εκεί που μπήκαν μέσα και τα ΜΑΤ για να συγκρατήσουν τους Παοκτζήδες, που ήθελαν να χαιρετήσουν τον Ματίγια. Και όμως αυτός εκεί, πιστός στο καθήκον.

Θα τα έλεγε ο άνθρωπος με το «Νι και με το Σίγμα», γιατί η δημοσιογραφία πάνω από όλα. Αλλά δεν μπορούσε. Όπως η Αλίκη στη Μαρία της Σιωπής, τότε που τη στρίμωξε ο Καλογήρου.

Ευτυχώς οι αισθήσεις επανήλθαν σύντομα και αυτό είναι που έχει σημασία. Γιατί η Υγεία πάνω από όλα.

Και όσο για τις «στενές επαφές τρίτου τύπου» της Τούμπας; Θα τα έδειχνε το PAOK TV, θα τα κουβέντιαζαν και στο OPEN TV. Αλλά δεν… είχαν μονάδες.

Ζήτω ο Κάκος. Ζήτω η ελεύθερη δημοσιογραφία.

Ζήτω

ΥΓ. Πως το PAOK TV είναι ανεξάρτητη παραγωγή όταν την παραγωγή την πληρώνει ο ΠΑΟΚ; Είναι σαν εκείνος το «ο αστυνόμος είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι;».

ΥΓ2.  Μετά το γκολ του Ματίγια, υπήρξε αποβολή του Κολτσίδα. Κανείς δεν ενημέρωσε ποτέ για ποιο λόγο αποβλήθηκε ο γενικός αρχηγός του Αρη. Ήταν τα λεπτά από τη… Μαρία της Σιωπής. Πέρασε βέβαια ένας ήχος από τα μικρόφωνα: «Μπήκαν μέσα», αλλά μάλλον θα ήταν από το VAR του Μέλο. Θα είχαν φτάσει οι ντιλιβεράδες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ PAOK TV

https://streamable.com/tg2tl

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ