Τάσος Χατζηγιοβάνης: Η ΑΕΚ, η Λέγκια Βαρσοβίας και ο… Άρης

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Η ΑΕΚ, η Λέγκια Βαρσοβίας και ο… Άρης

Όσο ο Τάσος Χατζηγιοβάνης παραμένει στο ίδιο καθεστώς, τόσο η περίπτωσή του θα γίνεται περισσότερο ελκυστική για τους υπόλοιπους. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Δεδομένο πρώτο: Νέα πρόταση από πλευράς Παναθηναϊκού προς τον Τάσο Χατζηγιοβάνη δεν έχει προκύψει. Εκείνη, του Ιουνίου, είναι η τελευταία που ο Νίκος Νταμπίζας κατέθεσε στην πλευρά του παίκτη. Μια πρόταση που έπεσε στο κενό. Δεν… απαντήθηκε καν από τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του.

Δεδομένο δεύτερο: Η μία και μοναδική επίσημη πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αγορά του παίκτη είχε δίπλα ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ. Ήταν από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Αυτή ήταν η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρθηκε «στα σοβαρά» το καλοκαίρι που πέρασε. Πρόταση η οποία απορρίφθηκε, αφού ο Παναθηναϊκός δε συζητούσε τίποτα λιγότερο από το εκατομμύριο.

Δεδομένο τρίτο: Οι Πολωνοί ίσως επιστρέψουν τον ερχόμενο Ιανουάριο. Χωρίς… Παναθηναϊκό στη μέση. Το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη τελειώνει το καλοκαίρι, άρα μπορούν να πάνε απευθείας στον παίκτη και να διαπραγματευτούν μαζί του. Και αν τα βρουν, είτε να μιλήσουν με τον Παναθηναϊκό για μικρότερο ποσό, είτε να τον περιμένουν έξι μήνες ακόμα.

Όμως δε θα είναι οι μόνοι… Ένα παιδί με το ταλέντο του 23χρονου, που βγαίνει ελεύθερο στην αγορά, δεν μπορεί παρά να αποτελεί ελκυστική περίπτωση για πολλούς συλλόγους. Ελληνικούς και μη.

Ο Ίλια Ίβιτς φέρεται να τον έχει στη λίστα με τους παίκτες που ξεχωρίζει από την Ελλάδα. Αλλά δεν πρόκειται η ΑΕΚ να πάει να… κλέψει παίκτη από τον Παναθηναϊκό. Αν φτάσει το καλοκαίρι και τελειώσει το συμβόλαιό του, θα το συζητήσει. Όμως τώρα ξεχάστε το. Πάντως η ΑΕΚ καραδοκεί. Όπως καραδοκούν κι άλλοι σύλλογοι από την Ελλάδα. Και μη σας πάει το μυαλό μόνο σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Τα… εύκολα είναι αυτά.

Ομάδες που και χρήματα παραπάνω μπορούν να του δώσουν και πρωταθλητισμό να του υποσχεθούν. Φανέλα βασικού, πάντως, δεν μπορούν να του εγγυηθούν.

Τα… δύσκολα είναι αλλού. Και έρχονται από Θεσσαλονίκη μεριά. Ο Καρυπίδης έκανε «δώρο» στον κόσμο τον Ιντέγιε το καλοκαίρι που πέρασε. Θέλει να φτιάξει έναν Άρη που θα πρωταγωνιστεί. Που θα ρίχνει τεσσάρες, που θα πηγαίνει στην Τούμπα και θα στέκεται όρθιος, που θα διεκδικήσει τίτλους.

Το όνομα του Τάσου έχει ακουστεί για τα… προσεχώς στα γραφεία του Άρη. Φυσικά και γνωρίζουν πως αν έμπαιναν σε διαδικασία διεκδίκησής του θα έμοιαζε με «θαύμα» να τον αποκτήσουν, από τη στιγμή που θα προκύψει ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Όμως όσο πιο πολύ παραγκωνίζεται ο μικρός, τόσο περισσότερο θα μειώνονται και οι ομάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Κι εκεί θα ποντάρουν εκείνοι που τώρα το βλέπουν δύσκολο, αλλά αν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα το δοκιμάσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ