Τρεις επιλογές και… εκδίκηση

Τρεις επιλογές και… εκδίκηση

Τρεις ματσάρες επιλέξαμε για απόψε με τρεις δυνατές επιλογές, όμως κάτι μας λέει ότι στο Καραϊσκάκη θα περάσει δύσκολα...

Το αγαπημένο μας Σάββατο επέστρεψε και πλέον όλοι οι απανταχού λάτρεις του στοιχήματος κλείσαμε θέση για τα εκατοντάδες παιχνίδια που έρχονται. Στα ματς που ξεκινούν νωρίς νωρίς δεν δώσαμε βάση, διότι δεν μας εξιτάρει και κάτι τρελά, οπότε πάμε παραπέρα.

Οι επιλογές μας για σήμερα είναι τρεις συν μια μπόνους. Η αρχή θα γίνει από την Ισπανία, εκεί που η Χετάφε υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, η οποία θα αγωνιστεί χωρίς τον Λιονέλ Μέσι. Βαρύ αυτό, «βαρύ» είναι όμως και το διπλό στο 1.95.

Η ομάδα της Μαδρίτης δεν είναι η περσινή που «μάγεψε» τη La Liga, ενώ η Μπάρτσα είναι σε περίεργη κατάσταση και θέλει νίκες. Αν αξίζει κάτι λοιπόν είναι το διπλό.

Από εκεί και πέρα, η δεύτερη χρονικά πάντα επιλογή μας είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι πολίτες θέλουν να φτάσουν με κάποιο τρόπο τη Λίβερπουλ που έχει κάνει μαγικό ξεκίνημα.

Το 1.30 σε απόδοση δεν ελκύει, όμως με το over 2.5 ή με το over 3.5 συνδυαστικά είναι πάνω από 1.80 και πάνω από 2.00 αντίστοιχα. Αυτό είναι που θα προτιμήσουμε…

Τέλος για να κλείσουμε τις επιλογές μας, η έτερη είναι το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης. Ατλέτικο και Ρεάλ συγκρούονται στο Wanda Metropolitano σε ένα ντέρμπι μίσους, αλλά που δεν είναι ζωής ή θανάτου.

Όπως συνηθίζουμε τα παιχνίδια αυτά είναι πιθανότερο να καταλήξουν στο Χ και εκεί θα πάμε, αφού η ισοπαλία δεν φαίνεται να χαλάει και κανέναν, ειδικά με την εβδομάδα που ακολουθεί με Champions League. Στο 3.00 το Χ εμείς θα το προτιμήσουμε, εξάλλου συνήθως κάθε χρόνο στα ντέρμπι της Μαδρίτης αυτό γίνεται.

Όσον αφορά το μπόνους, την εκδίκηση που λέμε και στον τίτλο, αυτό έχει να κάνει με τα πάτρια εδάφη και με το Ολυμπιακός – Λαμία. Πριν από ακριβώς επτά μήνες η ομάδα της Φθιώτιδας είχε κάνει «κηδεία» στο Καραϊσκάκη και είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Φέτος, αυτό δύσκολα θα το δούμε. Ο Ολυμπιακός όχι μόνο είναι προετοιμασμένος, όχι μόνο είναι υποψιασμένος, αλλά δεν έχει ξεχάσει κιόλας και ο Μαρτίνς πιθανόν να το έχει περάσει στους παίκτες του. Οι ερυθρόλευκοι θα μπουν να τελειώσουν τη δουλειά ενόψει και Ερυθρού Αστέρα και αν το κάνουν από νωρίς θα δώσουν στη νίκη τους διαστάσεις θριάμβου.

Ο Πορτογάλος θα κάνει ροτέισον, θα δώσει κι ευκαιρίες, οπότε το μπόνους είναι από εμάς για εσάς (με επιφύλαξη) νίκη Ολυμπιακού και over 4.5 σε απόδοση που είτε αγγίζει είτε ξεπερνάει σε απόδοση του 5.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ