Οδεύει προς τις Εθνικές ο Ελευθεριάδης!

Οδεύει προς τις Εθνικές ο Ελευθεριάδης!

Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης έφυγε από το πόστο που είχε στον Παναθηναϊκό ως τεχνικός υπεύθυνος και συντονιστής αναπτυξιακού προγράμματος και αναμένεται να ενταχθεί στα κλιμάκια της Εθνικής

Τα μάθατε πιστεύω τα νέα πως παραιτήθηκε ο Θόδωρος Ελευθεριάδης από το πόστο του ως τεχνικός υπεύθυνος και συντονιστής αναπτυξιακού προγράμματος του Παναθηναϊκού.

«Ποιος είναι ο κύριος;» θα με ρωτήσουν οι μην γνωρίζοντες. Μιλάμε για το νούμερο ένα… ατσίδα σε θέματα ακαδημιών και ανακάλυψης ταλέντων στην Ελλάδα. Εχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και το καλοκαίρι είχε πάρει… μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Οσοι άκουσαν την είδηση την προηγούμενη εβδομάδα συνδύασαν την παραίτηση του με τις πρόσφατες εξελίξεις στους πρασίνους και την αφραγκία που έχει πέσει. Ο Ελευθεριάδης με το φοβερό δίκτυο στα μέρη μας δεν μπορούσε να κάνει την δουλειά του όπως ήθελε και φυσικά δεν πληρωνόταν κιόλας.

Τώρα λέω να περάσω στο παρασύνθημα και να σας αποκαλύψω την διαρροή που έφτασε στα αυτιά μου. Φυσικά και ο Ελευθεριάδης ενοχλήθηκε από την φυγή Αλαφούζου και για αυτό άρχισε να ψάχνεται αριστερά και δεξιά. Τα μαγαζιά γωνία ήταν ρεζερβέ αφού στον ΠΑΟΚ προσλάβανε Ισπανό υπεύθυνο, η ΑΕΚ προχωράει με Σαμαρά- Ζήκο και φυσικά από τον Ολυμπιακό μόλις αποχώρησε.

Οπότε τι απομένει; Η Εθνική ομάδα! Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ελευθεριάδης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Ομοσπονδία για να αναλάβει θέση- κλειδί στο αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ