O προσφυγικός Απόλλωνας

O προσφυγικός Απόλλωνας

Ονομα και πράγμα η «ελαφρά ταξιαρχία» που έχει κλείσει δυο και φλερτάρει και με τρίτο ποδοσφαιριστή που θα μείνει ελεύθερος μέσω καταγγελίας σύμβασης.

Ο Απόλλων Σμύρνης, η ομάδα της προσφυγιάς, έχει μπει πολύ δυνατά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και πριν έρθουν τα Χριστούγεννα έχει καταφέρει να κλείσει δυο παίκτες και κινείται και για άλλη μια πολύ καλή περίπτωση.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι Γιάννης Στάθης και Ντιντάκ Ντεβέσα έχουν βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους με την «ελαφρά ταξιαρχία» και άλλος ένας ποδοσφαιριστής από την Super League βρίσκεται στα χνάρια τους. Το… πολύ μαρούλι που δίνεται στην ώρα του, σε συνδυασμό με την Αθήνα, καθιστούν τον Απόλλωνα μαγαζί γωνία.

Τα δυο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα έμειναν ελεύθερα καταθέτοντας προσφυγή ενώ και ο τρίτος παίκτης που θα ακολουθήσει ακούγεται ότι θα καταγγείλει την σύμβαση με την ομάδα του επειδή είναι απλήρωτος εδώ και μήνες. Το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει απλά λέγεται ότι θα προέρχεται από ομάδα- έκπληξη και όχι τον πολύπαθο Πλατανιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ