Οι φωτογραφίες που βάζουν φωτιά στο ντέρμπι και η ατάκα του Βαζέχα που έστειλε το Open tv σε διαφημίσεις

Οι φωτογραφίες που βάζουν φωτιά στο ντέρμπι και η ατάκα του Βαζέχα που έστειλε το Open tv σε διαφημίσεις

Κάλυπτε ο Λημνιός τον Μάνταλο στο γκολ που ακυρώθηκε της ΑΕΚ; Ούτε η Nova, ούτε το VAR φρόντισαν να μας απαντήσουν!

NOVA και VAR τα μυστήρια. Στο τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι και άντε να δούμε που θα βγάλει αυτή η ιστορία με την τεχνολογία στα χέρια της «εξυγίανσης» που ήρθε να βοηθήσει το πρωτάθλημα.

Εδώ και λίγη ώρα έχουν διαρρεύσει μια σειρά από φωτογραφίες από το περίφημο γκολ του Μάνταλου (64΄), το οποίο ακυρώθηκε μέσω VAR. Στις φωτογραφίες δημιουργείται ξεκάθαρα η υποψία (για κάποιους και η βεβαιότητα) ότι ο Λημνιός μπροστά στα μάτια του επόπτη, καλύπτει τον Μάνταλο τη στιγμή που γίνεται κάτοχος της μπάλας και σκοράρει.

Η Nova όμως δεν μας έκανε ποτέ την τιμή να μας δείξει ένα κανονικό  πλάνο της φάσης, και ενώ στο 0:29 του βίντεο είναι προφανές ότι γεννάται η απορία για το αν τελικά ο Λημνιός καλύπτει τον Μάνταλο η όχι.

Δείτε εδώ το βίντεο. Και θα συμφωνήσετε μαζί μας.

Από τη στιγμή τώρα, που το πλάνο δεν υπάρχει από τη Nova προφανώς δεν φτάνει και στο VAR όπου πρώτα ο Σιδηρόπουλος και έπειτα ο Ελβετός διαιτητής της αναμέτρησης καλούνται να αποφασίσουν. Για το τι τελικά έχει συμβεί. Αν ήταν έγκυρο ή όχι το γκολ του Μάνταλου.

Που πήγε το πλάνο; Άγνωστο. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ βράζει με τους διαιτητές για τα φάουλ και τις κάρτες. Δεν υπάρχει κάποια αντίδραση για το ακυρωθέν γκολ. Τουλάχιστον επίσημα.

Από την άλλη βράζει και ο ΠΑΟΚ που βάζει ξεκάθαρα στο σημάδι τον Σιδηρόπουλο. Τον… άρχοντα του VAR. Τόσος εκνευρισμός που οι Θεσσαλονικείς μέχρι που βάζουν στην εξίσωση και περσινά παράπονα από τον Ροδίτη.

Που να μην ήταν οι δύο Δικέφαλοι οι «αρχιερείς» της Εξυγίανσης. Δηλαδή. Οι αγαπημένες ομάδες του «συστήματος». Ή και οι… ιδιοκτήτριες.

ΥΓ. Πριν από λίγο στην τηλεοπτική εκπομπή του Open tv ο Κριστόφ Βαζέχα είπε πως ο Μάνταλος καλύπτεται. Η αντίδραση; Γρήγορα σε διαφημίσεις.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ