«Χαμός» στην ΕΠΟ με τα μηνύματα του «κιτρινόμαυρου» Βακάλη! (pic)

«Χαμός» στην ΕΠΟ με τα μηνύματα του «κιτρινόμαυρου» Βακάλη! (pic)

Η ανάρτηση του αναπληρωτή πρόεδρου της ΕΠΟ και πρόεδρου της ΕΠΣ Σάμου, ο οποίος ως γνωστόν είναι και οπαδός της ΑΕΚ, Νίκου Βακάλη, πριν το ντέρμπι των δύο Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ, άναψε… φωτιές στο εσωτερικό της ΕΠΟ και προκάλεσε την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Στα… δύο χωρίστηκε τις προηγούμενες ημέρες η ΕΠΟ, λόγω του μεγάλου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Οι μισοί υποστήριζαν τον Δικέφαλο του νότου και οι άλλοι μισοί τον Δικέφαλο του Βορρά.

Το ντέρμπι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ δημιούργησε έναν μικρό «εμφύλιο» στο εσωτερικό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με τους Ελληνες φιλάθλους να παρακολουθούν έκπληκτοι παράγοντες της ΕΠΟ να προκαλούν με άνευ προηγουμένου αναρτήσεις στα social media.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης, ο οποίος είναι γνωστός οπαδός της ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα «κιτρινόμαυρο» μήνυμα για το ντέρμπι των Δικεφάλων, προκαλώντας την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης. «Ξημέρωσε όμορφα. Μεσημέριασε υπέροχα. Ε ας τριτώσει να μην κοιμηθούμε σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Facebook.

Ένα μήνυμα ωδή στην… εξυγίανση. Την «Εξυγίανση» που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, η οποία αντί να βελτιώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το ρίχνει όλο και πιο χαμηλά. Ένα μήνυμα που θα έγραφε ένας οπαδός της ΑΕΚ και σε καμία περίπτωση ένας παράγοντας της ΕΠΟ. Ενας άνθρωπος, που μπορεί να υποστηρίζει όποια ομάδα θέλει, αλλά θα έπρεπε να κρατάει τουλάχιστον τα προσχήματα.

Η ανάρτησή του προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο «ασπρόμαυρο» μπλοκ της ΕΠΟ. Σε αυτούς που είναι με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα υπάρχουν πολλοί που ζητούν την καθαίρεσή του. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη στο εσωτερικό της ΕΠΟ, με το ντέρμπι των Δικεφαλών να βάζει «φωτιά» στο εσωτερικό της ομοσπονδίας, που έχει ήδη πολλά προβλήματα να λύσει…

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ