Ο ρόλος του Μελισσανίδη που ίσως κρίνει την υπόθεση Χατζηγιοβάνη

Ο ρόλος του Μελισσανίδη που ίσως κρίνει την υπόθεση Χατζηγιοβάνη

Είναι γνωστή σε όλους η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να επενδύει σε Έλληνες παίκτες, τύπου Χατζηγιοβάνη. Και ο ρόλος του ίσως αποδειχτεί καθοριστικός για να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ο ατζέντης του παίκτη με τον Ίλια Ίβιτς.

Υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Δεν βγήκε τυχαία το όνομά του στην επικαιρότητα. Κι εδώ που τα λέμε, ο ελεύθερος Χατζηγιοβάνης δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος από τους υπόλοιπους συλλόγους. Ένα παιδί που ακόμα δεν έχει κλείσει καλά – καλά τα 23 του χρόνια, έχοντας ήδη δύο χρόνια «στις πλάτες του» στη μεγάλη κατηγορία και βασικό γρανάζι στον Παναθηναϊκό της περσινής σεζόν.

Και μόνο η μεταπωλητική του αξία αρκεί για να επενδύσεις πάνω του. Αυτά σκέφτονται και στην ΑΕΚ και «γλυκοκοιτάζουν» τον παίκτη. Και μάλιστα στα πολύ υψηλά κλιμάκια. Αγγίζει τον Δημήτρη Μελισσανίδη η υπόθεση αυτή. Κι αν προχωρήσει, από εκείνον θα προχωρήσει προκειμένου να τα βρουν και οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Ποιοι είναι αυτοί και τι ακριβώς να βρουν; Θα σας εξηγήσουμε. Τον ποδοσφαιριστή εκπροσωπεί ο Πασχάλης Τουντούρης, ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τον Ίλια Ίβιτς. Δεν τρελαίνονται ο ένας για τον άλλον και δε θα έτρεχαν κιόλας να κάνουν δουλειές μαζί.

Το γνωρίζει η «πιάτσα» και γι’ αυτό δε δίνει και πολλές πιθανότητες σε ενδεχόμενο deal του Χατζηγιοβάνη με την ΑΕΚ. Κι εδώ κολλάει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος γουστάρει πολύ τους Έλληνες και κυρίως τους νέους. Κι αν είναι και ελεύθεροι, ακόμα καλύτερα.

Ο Μελισσανίδης, λοιπόν, δε θα είχε κανέναν ενδοιασμό να πάρει τον Χατζηγιοβάνη, απ’ τη στιγμή που δεν τα βρίσκει με τον Παναθηναϊκό. Θυμάστε τι είχε κάνει και με τον Χουλτ; Είχε πει πως η ΑΕΚ δε θα πάρει παίκτη απ’ τους «πράσινους» τότε που αντιμετώπιζαν το ένα πρόβλημα μετά το άλλο και έτρεχαν στα δικαστήρια. Και τον Σουηδό τον πήρε όταν πλέον είχε κάνει προσφυγή για οφειλόμενα στον Παναθηναϊκό. Και μάλιστα έδωσε και 200 χιλιάρικα στον Αλαφούζο.

Και τώρα, αν δεν κολλήσει πάλι το γυαλί στις σχέσεις Παναθηναϊκού – Χατζηγιοβάνη, θα την ψάξει την υπόθεση. Αν, λοιπόν, δώσει εντολή ο Μελισσανίδης να γίνουν συζητήσεις με τον Έλληνα μέσο, εσείς πιστεύετε πως δε θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ο Ίβιτς με τον Τουντούρη; Εννοείται πως θα καθίσουν.

Γι’ αυτό ας αφήσουμε ανοιχτό παράθυρο στη συγκεκριμένη υπόθεση και ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Η επιθυμία επένδυσης του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ σε Έλληνες είναι πιο ισχυρή από τις σχέσεις ενός μάνατζερ με έναν τεχνικό διευθυντή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ