Της… καρέκλας γίνεται στην ΕΠΟ

Της… καρέκλας γίνεται στην ΕΠΟ

Συνεχίζονται και από τη διοίκηση Γραμμένου οι προσλήψεις στην ΕΠΟ, αλλά καλό θα είναι να μεριμνήσουν και για επιπλέον... καρέκλες στην Ομοσπονδία!

Εχει χαθεί το… μέτρημα με τις προσλήψεις στην Ομοσπονδία. Μαζί με τις τελευταίες έξι που έγιναν, η ΠΔΕ και η διοίκηση Γραμμένου -οι κακές γλώσσες λένε ότι- πλησιάζουν στις 20. Ωστόσο δεν τις ανακοινώνουν όλες δημόσια, για να μην αρχίσουν και γκρινιάζουν οι Ενώσεις. Διότι φαίνεται ότι «λεφτά υπάρχουν», όμως οι ίδιες δεν τα βλέπουν και αρκετές αδυνατούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και σε πάγια έξοδα.

Τελευταίο παράδειγμα η ΕΠΣ Ζακύνθου που δεσμεύτηκε ο τραπεζικός λογαριασμός της εξαιτίας οφειλών στο ΙΚΑ για την ασφαλιστική κάλυψη υπαλλήλου.

Αναφορικά με τις προσλήψεις, για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας, στην ΕΠΟ δείχνουν ότι δεν έχουν πλάνο. Αλλιώς θα είχαν μεριμνήσει να έχουν και καρέκλες για τους νεοπροσληφθέντες, καθώς κάποιοι(ες) πήγαν να αναλάβουν καθήκοντα και δεν έβρισκαν που να καθίσουν. Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, προσέλαβαν μέχρι και υπάλληλο για το τμήμα μάρκετινγκ που το αναβάθμισαν, καθώς πρόκειται για εκλεκτή παρουσία.

Ακόμη οι κακές γλώσσες λένε ότι οι προσλήψεις θα συνεχιστούν, καθώς στο Πάρκο Γουδί κυκλοφορεί ότι θα πάρουν άλλους 6-7. Ο στόχος είναι σε όλα τα «καίρια πόστα» να τοποθετήσουν νέους, ενώ δεν είναι και λίγες οι εσωτερικές αλλαγές.

Πάντως, η γραμματέας του προέδρου δεν άλλαξε. Την ίδια είχε ο Δρόσος, την ίδια και ο Γραμμένος.

Και η ζωή συνεχίζεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ