Το παρασκήνιο μιας πτώσης: Τον έκανε τσακωτό, τον χώρισε και τον «διέλυσε»!

Το παρασκήνιο μιας πτώσης: Τον έκανε τσακωτό, τον χώρισε και τον «διέλυσε»!

Το μόνο πιο έπιασε ο γκολκίπερ ήταν... γκόμενα. Και τα σωστά πλάνα από την... οπτικοακουστική υπερπαραγωγή σε γνωστό ξενοδοχείο, όπου τον έκανε τσακωτό η νόμιμη.

Ο κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι γεμάτος γαργαλιστικές ιστορίες. Από εκείνες που αρέσουν, που θέλγουν το κοινό. Λεφτά, χλιδή, σεξ, ίντριγκα και μπάλα. Μια τέτοια ιστορία θα σας διηγηθούμε σήμερα. Μια ιστορία που όσοι τη γνωρίζουν, έχουν πλήρη επίγνωση και της δύσκολης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει διάσημος γκολκίπερ. Ο οποίος από εκεί που ήταν όλος ο κόσμος στα πόδια του, λόγω των λάθος χειρισμών του, βρέθηκε μια ανάσα από το να χάσει ακόμη και τη θέση του στην ομάδα που αγωνίζεται. Με τις εμφανίσεις του να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, λοιπόν, Ελληνας, ομορφόπαιδο, νέος, με όλο τον κόσμο στα πόδια του, είχε για χρόνια στήριγμα μια γυναίκα. Την επί χρόνια σύντροφό του, που ήταν στο πλευρό του πριν ακόμη γίνει μεγάλος και τρανός. Πριν αποκτήσει δόξα και λεφτά. Αλλά όταν τα απέκτησε αυτά, ο πρωταγωνιστής μας άρχισε να χάνει το μέτρο. Με αποτέλεσμα να υποκύψει στους δεκάδες πειρασμούς. Αλλά όπως λέει και η παροιμία, η στάμνα πολλές φορές πηγαίνει στη βρύση, αλλά μία σπάει. Και αυτό συνέβη με τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Τα σενάρια για τα νυχτοπερπατήματα και τις… λοξοδρομήσεις έδιναν και έπαιρναν το τελευταίο διάστημα. Με αποτέλεσμα να φτάσουν και στα αφτιά της συντρόφου του. Στο χειρότερο δυνατό τάιμινγκ. Καθώς ο πρωταγωνιστής μας έγινε… τσακωτός από την κοπέλα του σε τελείως ακατάλληλες σκηνές. Ο ίδιος, μαζί με έναν συμπαίκτη του, στην… αγκαλιά τριών εντυπωσιακών κυριών, σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείο, πολύ μακριά από την Αθήνα. 500 χιλιόμετρα και βάλε μακριά.

Η σύντροφος, μάλιστα, όχι μόνο τους τσάκωσε, αλλά βρήκε συγκλονιστικά πειστήρια. Καθώς ο διάσημος 30άρης και οι παρέες του φρόντιζαν να καταγράφουν σε βίντεο όλες τις… περιπέτειές τους.

Με το οπτικοακουστικό υλικό, να φτάνει στα χέρια της! Αποτέλεσμα; Η κυρία φέρθηκε ως τέτοια. Εδωσε τα παπούτσια στο χέρι στον νεαρό και πλούσιο πρώην (πλέον) σύντροφό της, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να έχει πέσει στα πατώματα. Και η απόδοσή του να προβληματίζει έντονα την ομάδα του. Με τον ίδιο να δηλώνει μετανιωμένος και να ζητάει συγχώρεση. Οσο για τα ονόματα; Αφήστε τα για μια άλλη φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ