Γιοάν Μολό: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Γιοάν Μολό: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Το συγχωροχάρτι του Παναθηναϊκού στον Γιοάν Μολό δόθηκε, αλλά αν ο Γάλλος δεν αλλάξει συμπεριφορά, τον Γενάρη θα πει αντίο. Και πως να αλλάξει συμπεριφορά στα 30 του;

Συγχωροχάρτι παίρνει ο Μολό στον Παναθηναϊκό για την ώρα. Αυτό προκύπτει από τη συνάντηση που είχε ο Γάλλος με τον Νταμπίζα το απόγευμα της Δευτέρας στο Κορωπί, ενώ σήμερα θα τα πει και με τον Γιώργο Δώνη για να λύσουν το θέμα «ποιος είναι περισσότερο άντρας από τον άλλον».

Γιατί ο ένας έγραψε για άντρες στο Instagram, ο άλλος απάντησε στη συνέντευξη Τύπου πως οι άντρες φοράνε παντελόνια και γενικά στον Παναθηναϊκό επικρατεί μια… ωραία ατμόσφαιρα.

Μόνο που τα προβλήματα, φίλοι μου, δε λύνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Ούτε με… μισή κουβέντα. Τι περιμένατε, δηλαδή, να πει ο Μολό στον Νταμπίζα; Ότι θα το ξανά κάνει; Ούτε ο ίδιος ο Νταμπίζας δεν πιστεύει πως ο παίκτης θα μείνει ήρεμος για πάντα, ιδιαίτερα αν δεν είναι στις βασικές επιλογές του Δώνη.

Άσχετα αν ο τεχνικός διευθυντής θα προσπαθήσει να τον στηρίξει όσο δεν πάει, αφού δική του επιλογή ήταν να τον φέρει στον Παναθηναϊκό. Ο Δώνης δεν «καιγόταν» για τον Μολό και όπως αποδεικνύεται είχε δίκιο, αφού τα αποδυτήριά του κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα λόγω του Γάλλου.

Ο Μολό θα είναι υπό επιτήρηση στενή από εδώ και στο εξής, αλλά μην περιμένετε και πολλές αλλαγές. Άντε να παίξει στο Περιστέρι για κανένα μισάωρο, αν προπονηθεί σαν κανονικός ποδοσφαιριστής τις επόμενες δέκα μέρες. Γιατί προς το παρόν δεν προπονείται σαν κανονικός ποδοσφαιριστής, αλλά σαν… τουρίστας. Ακόμα και συμπαίκτες του θεωρούν πως βλέπει την Ελλάδα σαν χωριό, που ήρθε να κάνει το κομμάτι του και νομίζει πως είναι ο… Ιμπραΐμοβιτς.

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Γάλλο και αν δεν γίνει κάποιο θαύμα για να αλλάξει συμπεριφορά (δεν έχει αλλάξει εδώ και 20 χρόνια, βέβαια, πως θα αλλάξει εδώ;) θα φύγει τον Γενάρη. Εδώ θα είμαστε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ