Η οδύσσεια ενός βοηθού: Ξύλο στη Χαλκίδα, παραλίγο ξύλο στο Αλιβέρι, δύο άκυρα γκολ στο ΠΑΟ – Ξάνθη (vid)

Η οδύσσεια ενός βοηθού: Ξύλο στη Χαλκίδα, παραλίγο ξύλο στο Αλιβέρι, δύο άκυρα γκολ στο ΠΑΟ – Ξάνθη (vid)

Ιστορία μου... αμαρτία μου ο βοηθός Κωνσταντίνος Κωνστάντιος, ο οποίος μία μέρα μετά το ΠΑΟ - Ξάνθη που έγιναν... εγκλήματα, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών σε αγώνα της Εύβοιας. Ο ίδιος είχε μεταφερθεί πριν 15 μέρες σε νοσοκομείο λόγω κλωτσιάς σε άλλον αγώνα τοπικού πρωταθλήματος.

Είναι να μη σου τύχει. Μέσα σε 15 μέρες ο Κωνσταντίνος Κωνστάντιος έχει υπάρξει πρωταγωνιστής σε τρία διαφορετικά παιχνίδια και μάλιστα έχει πέσει θύμα… επίθεσης στα δύο απ’ αυτά από ποδοσφαιριστές! Ο βοηθός διαιτητή, που ήταν εκείνος που σήκωσε τη σημαία στο γκολ του Ζαχίντ στο Παναθηναϊκός – Ξάνθη του περασμένου Σαββάτου, ένα ματς που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, βρέθηκε μία μέρα μετά σε αγώνα στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα, στο ντέρμπι του Α’ τοπικού της Εύβοιας μεταξύ του Ταμυναϊκού και του Ηρακλή Ψαχνών που διεξήχθη στο Αλιβέρι, ο Κωνστάντιος είχε οριστεί για να είναι βοηθός. Όπως θα δείτε στο βίντεο, σε μια φάση προς το τέλος του αγώνα που γίνεται μπροστά του, ο Κωνστάντιος σηκώνει τη σημαία και δίνει φάουλ υπέρ του Ηρακλή Ψαχνών. Τότε ο αμυνόμενος ποδοσφαιριστής του Ταμυναϊκού πηγαίνει προς το μέρος του και όχι μόνο διαμαρτύρεται έντονα, αλλά τον σπρώχνει κιόλας, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα.

Όμως η άσχημη περίοδος του βοηθού, Κωνστάντιου, δεν ήταν μονάχα αυτό το διήμερο που πέρασε σε Ριζούπολη και Αλιβέρι. Πριν από 15 μέρες ο ίδιος είχε βρεθεί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, έπειτα από κλωτσιά που δέχτηκε και πάλι σε αγώνα της Εύβοιας!

Συγκεκριμένα, στον αγώνα Μιαούλης Φύλλων – Προποντίδα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της Εύβοιας, ο Κωνστάντιος ήταν διαιτητής και όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι το 80’ με το ματς να είναι στο 1-1.

Τότε ο ποδοσφαιριστής Συνοδάκης της Προποντίδας και ο προπονητής του Μιαούλη Μάλαμας άρχισαν να βρίζονται με αποτέλεσμα ο διαιτητής Κωνστάντιος να βγάλει κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή, ενώ στη συνέχεια θα έβγαζε κόκκινη κάρτα και στον προπονητή όμως δεν πρόλαβε, καθώς δέχθηκε επίθεση από τον παίκτη της Προποντίδας.

Αρχικά τον απώθησε ρίχνοντας τον στο έδαφος, ενώ στην συνέχεια τον κλώτσησε στον δεξί μηρό. Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά καθώς ο ρέφερι δεν μπορούσε να συνεχίσει ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει to10.gr είναι από τη στιγμή που ο Κωνστάντιος έχει πέσει στο έδαφος και λίγο αργότερα δέχεται την κλωτσιά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ