Ο ρόμβος του Φαν’τ Σιπ και ο Θεός που πρέπει να βάλει το χέρι του…

Ο ρόμβος του Φαν’τ Σιπ και ο Θεός που πρέπει να βάλει το χέρι του…

Ο Ολλανδός κατεβάζει την ομάδα στο παιχνίδι με την Ιταλία σαν να μην τον απασχολεί το ενδεχόμενο μιας βαριάς ήττας...

Τέτοιες επιλογές μπορεί να κάνει κανείς όταν βάζει την Εθνική να παίζει με την Ελπίδων δηλαδή σε κάτι που μοιάζει με οικογενειακό διπλό. Ο κόουτς μάλλον δεν ενδιαφέρεται να ανατάξει την ψυχολογία των παικτών. Κανένας δεν είναι μάντης αλλά κατεβάζει την ομάδα σαν να μην τον απασχολεί το ενδεχόμενο μιας βαριάς ήττας, όπως απασχολεί εμάς τους υπόλοιπους.

Εύχομαι να αποδειχτεί ότι γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει. Η Εθνική παίζει για πρώτη φορά κάτι που μοιάζει με ρόμβο έχοντας εσωτερικούς χαφ τον Μπουχαλάκη από αριστερά και τον Ζέκα από δεξιά. Ο Λημνιός έχει την ταχύτητα να ανταποκριθεί ως ελεύθερος επιθετικός. Για τον Κουλούρη ζωηρά αμφιβάλλω.

Η τοποθέτηση του Μπακασέτα στην κορυφή του ρόμβου έχει λογική διότι μόνο σε αυτή τη θέση μπορεί να αποδώσει ο αργός αλλά μαχητικός και έξυπνος παίκτης της Αλάνιασπορ. Οι Ιταλοί δεν παίζουν με κάποιο βαρύ φορ. Κατά συνέπεια Σιόβας και Χατζηδιάκος θα έχουν προβλήματα με τις συχνές αλλαγές θέσεων των επιθετικών του Μαντσίνι.

Η τοποθέτηση του Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια όταν ο Φερέιρα τον έχει αντικαταστήσει διότι δεν είναι σε καλή κατάσταση μαρτυρά τουλάχιστον σύγχυση. Ακατανόητη η επιλογή του Φαν’τ Σιπ να αφήσει εκτός δεκαοκτάδας τον Φετφατζίδη. Γενικά, ο Θεός να βάλει το χέρι του και ότι άλλο έχει εύκαιρο…

Αναλυτικά, η ενδεκάδα της Εθνικής: Πασχαλάκης, Μπάκακης, Χατζηδιάκος, Σιόβας, Σταφυλίδης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Λημνιός, Κουλούρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ