Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι…

Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι…

Βραδιά προκριματικών Euro 2020 και σήμερα, με τα φαβορί να περνάνε εύκολα (Γαλλία, Αγγλία) ή δύσκολα (Πορτογαλία)...

Είναι γεγονός ότι όλοι θέλουν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Είναι δεδομένο ότι όλοι θέλουν την πλήρη δράση σε όλη την Ευρώπη με Champions League, Europa League και εθνικά πρωταθλήματα. Όμως εμείς μια χαρά τη βρίσκουμε με τις εθνικές ομάδες και τα προκριματικά. Πολλά γκολ και εύκολα σημεία είναι αυτά που δίνουν χρήματα και με αυτά θα κινηθούμε και σήμερα.

Το κουπόνι περιλαμβάνει μόνο επτά ματς για τα προκριματικά στην Ευρώπη, με φαβορί και αουτσάιντερ. Εμείς ως συνήθως θα πάμε με τα φαβορί αλλά και με τα γκολ. Αρχής γενομένης από το πιο αμφίρροπο βάση αποδόσεων ματς της ημέρας. Ουκρανία και Πορτογαλία συγκρούονται στο Κίεβο, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να «καίγεται» για τη νίκη. Είναι 5 βαθμούς πίσω από τους Ουκρανούς και θέλει μόνο νίκη.

Η απόδοση είναι ελκυστική με την Πορτογαλία να προσφέρεται στο 2.20 περίπου και το διπλό θα παιχτεί πολύ. Ο Ρονάλντο είναι έτοιμος να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να «τελειώσει» με την υπόθεση πρόκριση. Θα ποντάρουμε τόσο στο διπλό όσο και στον Ρονάλντο να σκοράρει, αφού όταν κερδίζει η Πορτογαλία ο Κριστιάνο είναι πάντα εκεί.

Από εκεί και πέρα, Γαλλία και Αγγλία αντιμετωπίζουν Τουρκία και Βουλγαρία αντίστοιχα και η λογική λέει ότι θα κερδίσουν. Οι αποδόσεις από μόνες τους δεν αξίζουν με την υψηλότερη να αγγίζει το 1.40, οπότε θα ποντάρουμε στο τελικό αποτέλεσμα και στα γκολ.

Άσος και over 2,5 η Γαλλία με τους Τούρκους να διαθέτουν πολύ καλή ομάδα, Διπλό και over 2,5 η Αγγλία που έρχεται από ήττα και θα «ξεσπάσει» στην Βουλγαρία. Περίπου στο 2.00 και οι δυο αποδόσεις για Άγγλους, Γάλλους που μαζί με τους Πορτογάλους συνθέτουν μια εκρηκτική τριάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ