Το «φάντασμα» του Κάιπερς στοιχειώνει την ΑΕΚ και την οδηγεί για τον Ιατρούδη

Το «φάντασμα» του Κάιπερς στοιχειώνει την ΑΕΚ και την οδηγεί για τον Ιατρούδη

Προσπαθούν να φτιάξουν κλίμα στήνοντας μια πλασματική κόντρα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τον Γιάννη Ιατρούδη - Το επικοινωνιακό φιάσκο της Ενωσης με τον Κάιπερς και το… παραμύθι περί ενδιαφέροντoς των Πειραιωτών για τον νεαρό άσο του Εργοτέλη.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και βαδίζει πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, δίνοντας μεγάλη σημασία στο σκάουτινγκ και την εύρεση παικτών που είναι σε μικρή ηλικία και έχουν τα φόντα για να εξελιχθούν και να παίξουν σε υψηλό επίπεδο.

Οι Ερυθρόλευκοι, όπως ενημερωθήκατε από το «10», έχουν φέρει στην Ελλάδα τον νεαρό μέσο Ιωάννη Κωστή και αναμένεται να αποκτήσουν τον 19χρονο άσο, που κάνει… πάταγο στην Μεγαλόνησο και θεωρείται ως το next best thing του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός βαδίζει πάνω στο συγκεκριμένο πλαίσιο και είναι λογικό να «τσεκάρει» πολλούς ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την Δευτέρα (14/10) η εφημερίδα «Πρωταθλητής» ανέφερε ότι ένας από τους παίκτες που κοιτάζει ο Ολυμπιακός είναι ο Γιάννης Ιατρούδης του Εργοτέλη. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει και η αλήθεια γύρω από το όνομα του νεαρού επιθετικού της κρητικής ομάδας είναι εντελώς διαφορετική. Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι διέψευσαν κατηγορηματικά ότι κινούνται για την απόκτηση του Ιατρούδη και μάλιστα ξεκαθάρισαν ότι ουδέποτε ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του. Η ιστορία του δήθεν ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον 20χρονο άσο του Εργοτέλη έχει πολύ παρασκήνιο και μάλιστα… κιτρινόμαυρου χρώματος.

H ιστορία ξεκινάει το καλοκαίρι του 2018 όταν η ΑΕΚ είχε «κλείσει» τον Ούγκο Κάιπερς από τον Εργοτέλη. Οι δύο ομάδες τα είχαν βρει σε όλα για τη μεταγραφή του Βέλγου στράικερ, ο οποίος, όμως, δεν αγωνίστηκε πότε στην Ενωση. Ο νεαρός επιθετικός είχε ακυρώσει τη μεταγραφή του και μάλιστα είχε δηλώσει ότι προτιμάει να παίξει πόλο παρά να παίξει με τη φανέλα της ΑΕΚ! Η επικοινωνιακή ήττα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ήταν ηχηρή, με τον Ούγκο Κάιπερς το περασμένο καλοκαίρι να μετακομίζει στον Πειραιά για τον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος έκανε προετοιμασία με τους Πειραιώτες και στη συνέχεια δόθηκε ως δανεικός στην Αζαξιό για να πάρει χρόνο συμμετοχής, να βελτιωθεί και να επιστρέψει στο Ρέντη. Μάλιστα, τα πηγαίνει εξαιρετική στην Ligue 2 και έχει τρία γκολ σε δύο παιχνίδια!

Η ΑΕΚ δεν έχει ξεχάσει όσα συνέβησαν με τον Κάιπερς και όπως φαίνεται προσπαθεί να στήσει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι γύρω από τον Ιατρούδη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Κρήτη, ο νεαρός επιθετικός του Εργοτέλη είναι κλεισμένος από την Ενωση και αναμένεται το επόμενο διάστημα να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Οι σχέσεις του Εργοτέλη με την ΑΕΚ είναι… χιλιοτραγουδισμένες και οι διαρροές που βγαίνουν για τα περί «σφήνας» του Ολυμπιακού είναι ένα τρικ για να δώσουν αξία σε μία μεταγραφή, ενός ποσού που δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο Ιατρούδης στο παρελθόν είχε μάνατζερ τον Κώστα Κωνσταντινίδη, ο οποίος επί μία διετία ήταν ο… μυστικός σύμβουλος του Δημήτρη Μελισσανίδη στα μεταγραφικά θέματα. Η προσφορά του εκτιμήθηκε τόσο πολύ μάλιστα που… τυχαία βρέθηκε στην Εθνική ομάδα με το ρόλο του τεχνικού διευθυντή…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ