Η κόκκινη που δεν… είδε Παπαδόπουλος και VAR (vid)

Η κόκκινη που δεν… είδε Παπαδόπουλος και VAR (vid)

Σημεία των καιρών. «Εξυγίανση» βλέπετε. Ούτε ο Παπαδόπουλος που έγινε μπροστά του, ούτε στο VAR είδαν το τάκλιν για αποβολή του Κοροβέση στον Ποντένσε. Ούτε καν κίτρινη κάρτα δεν δόθηκε…

Ο Παπαδόπουλος τίμησε την εξυγίανση στο Φαληρικό γήπεδο. Για άλλη μια φορά. Από τις χειρότερες διαιτησίες που έχουν περάσει στην εποχή της «εξυγίανσης». Μέχρι την επόμενη που θα έρθει άμεσα, όπως έχουν συνηθίσει πια στον Ολυμπιακό.

Και το θέμα δεν είναι πια ένα πέναλτι, ένα οφσάιντ, ένα γκολ. Εδώ θα σπάσουν τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού και οι διαιτητές, όλοι μαζί, θα λένε «παίζετε».

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από αυτό που συνέβη στο 30΄στο Καραισκάκη στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ δεν υπάρχει.

Ο Κοροβέσης, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, παίρνει φόρα και με τις τάπες βρίσκει το πόδι του Ποντένσε. Χτύπημα για να του κόψει την μπάλα του Πορτογάλου. Δολοφονικό τάκλιν από τα λίγα. Σε οποιοδήποτε γήπεδο της Ευρώπης και της Αφρικής και όλου του κόσμου ο Κοροβέσης θα έβλεπε την συνέχεια του αγώνα από τα αποδυτήρια.

Κόκκινη και καλή σταδιοδρομία για να μάθει να σέβεται κυρίως τον συνάδελφο που επιχείρησε να του κόψει την μπάλα.

Και αν δεν το έβλεπε ο διαιτητής όπως ο Μακεδόνας Παπαδόπουλος θα το έβλεπαν από το VAR. Όπως είδαν το οφσάιντ τρία κλικ πίσω στο τρίτο γκολ του Ολυμπιακού, όπου ακυρώθηκε. Εκεί στο VAR έτρεξαν να ψάξουν παντού για να βρουν ένα λάθος ώστε να ακυρωθεί το 3-1. Και το βρήκαν το οφσάιντ.

Στο «δολοφονικό» τάκλιν του Κοροβέση όμως δεν είδαν τίποτα. Που να ψάχνουμε τώρα μωρέ. Και προσέξτε, από το VAR μπορούν κάλλιστα για σοβαρό λάθος του διαιτητή και για απευθείας κόκκινη να ειδοποιήσουν. Αλλά δεν το έκαναν ούτε αυτοί.

Στο 30΄ ο ΟΦΗ θα έμενε με 10 παίκτες και με το σκορ στο 1-0 για τον Ολυμπιακό. Σε ένα κανονικό πρωτάθλημα, όχι «εξυγιαντικό».

Προσέξτε και αυτό. Σε αυτό το ματς ο Παπαδόπουλος έδωσε την πρώτη κίτρινη κάρτα σε παίκτη του ΟΦΗ στο 87΄. Σε ποιον; Στον Κοροβέση. Γιατί; Γιατί με τάκλιν χτύπησε από πίσω στο πόδι, ποιον άλλο; Τον Ποντένσε! Σου λέει ο Κοροβέσης αφού ο Παπαδόπουλος δεν τιμωρεί εγώ βαράω ελεύθερα, τον Ποντένσε που τυγχάνει να είναι και το Νο1 περουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή.

Πόσο εξυγίανση αντέχετε λοιπόν;

Δείτε την σχετική φάση σε βίντεο και απολαύστε… εξυγίανση!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ