Ο Παπαδόπουλος, ο Παναθηναϊκός και το… πανεπιστήμιο τεχνικών διευθυντών της UEFA

Ο Παπαδόπουλος, ο Παναθηναϊκός και το… πανεπιστήμιο τεχνικών διευθυντών της UEFA

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι έτοιμος να πάρει το χαρτί από το MIP της UEFA, το... πανεπιστήμιο που έχουν σπουδάσει οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κριστιάν Καρεμπέ, Πιέρ Ισά και άλλοι. Η επαφή με τον Παναθηναϊκό και τα θετικά σχόλια εντός Παναθηναϊκού.

Δε πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού για το φινάλε της συνεργασίας με τον Νίκο Νταμπίζα και ήδη το πρώτο όνομα, ενός παλιού γνώριμου, βγήκε στη δημοσιότητα. Αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρακολούθησε μαθήματα στο UEFA MIP. Το… πανεπιστήμιο της UEFA από το οποίο «παράγονται» τεχνικοί διευθυντές.

Αυτό τελείωσε ο Νίκος Νταμπίζας και όχι μόνο. Από εκεί «αποφοίτησαν» ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Πιέρ Ισά και άλλα ονόματα, γνωστά ή μη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Από έχει πάρει το χαρτί της… πιστοποίησης και ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004.

Θεωρεί πως ο συγκεκριμένος ρόλος του ταιριάζει περισσότερο από εκείνον του προπονητή και πιστεύει πως μπορεί να ανταπεξέλθει. Και, γιατί όχι, πέφτοντας απευθείας στα βαθιά και αναλαμβάνοντας το πόστο σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε οι σπουδές του πήγαν μια χαρά και ο ίδιος το δείχνει μέσω των social media και των φωτογραφιών που ανεβάζει. Όπως την πρόσφατη με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

https://www.instagram.com/p/B3w7I-6gcVC/

Ο Παπαδόπουλος πέρασε το βράδυ της Κυριακής στο Περιστέρι, για να παρακολουθήσει από κοντά δύο πρώην του ομάδες. Τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, στον οποίο έπαιξε προς το φινάλε της καριέρας του. Και η παρουσία του εκεί στάθηκε ικανή για να φουντώσει ακόμα περισσότερο τα σενάρια που τον θέλουν να είναι στη λίστα του Αλαφούζου.

https://www.instagram.com/p/Bvz3M6QgZsn/

Η αλήθεια είναι πως το όνομά του το πρότειναν στον Αλαφούζο.  Του είπαν πως ο Παπαδόπουλος είναι άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει πολύ μια ομάδα. Πως έχει πια τις επαφές και τη γνώση για να το κάνει.

https://www.instagram.com/p/BtOp6E_Ahsq/

Ο Αλαφούζος δε ρίχνει… άκυρο. Το αντίθετο. Εκτιμά τον Παπαδόπουλο, όπως τον εκτιμούν και αρκετοί άλλοι εντός των τειχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αλλά ακόμα είναι νωρίς. Όχι μόνο για τον «Παπ» αλλά γενικότερα για την όποια ονοματολογία. Ο Αλαφούζος θέλει πρώτα να «φτιάξει» το μαγαζί, να ηρεμήσει την κατάσταση και μετά να βάλει ένα νέο πρόσωπο στα αποδυτήρια. Και ίσως να μην αρκεστεί μονάχα στο ένα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ