Ούτε τα προσχήματα!

Ούτε τα προσχήματα!

Η ατάκα του Ατματζίδη και τα εισιτήρια Βόλος-ΠΑΟΚ στα εκδοτήρια της Τούμπας. Ελληνικό ποδόσφαιρο, βγαλμένο από τα καλύτερα του.

Πέρασε στα ψιλά της ενημέρωσης και είναι κρίμα. Γιατί αν μη τι άλλο τέτοιες ειδήσεις «προάγουν» τον πολιτισμό. Πάνε το ποδόσφαιρο ένα βήμα εμπρός. Και μάλιστα ρίχνοντας «γροθιά στο στομάχι» σε όλους εκείνους που βλέπουν… φαντάσματα.

Ναι, για εσένα το λέω Ηλία Ατματζίδη που έληξε χθες βράδυ το ΑΕΚ-Βόλος και είπες ότι η ομάδα σου δίνει «μάχη» σε κάθε ματς, ενώ άλλοι παίζουν… φιλικά. Ποιους εννοούσες Ηλία Ατματσίδη που όπως είδες η Θεσσαλονίκη σε «περιποιήθηκε» ακαριαία μετά την ατάκα σου. Διότι έπαιξες στον ΠΑΟΚ. Και τέτοια υπονοούμενα η savvidisteam δεν τα σηκώνει.

Τι πάει να πει ότι τελείωσε η Λαμία στο ημίχρονο τον τερματοφύλακα της Μάρκο Βελλίδη και όπως είπε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας ουσιαστικά με την «κατηγορία» της μειωμένης απόδοσης στην Τούμπα; Αυτοί είναι απολίτιστοι. Και… τοξικοί. Δεν ξέρουν να χάνουν.

Ενώ ο Βόλος; Κύριοι. Έχει έξι δανεικούς από τον ΠΑΟΚ. Και ο τερματοφύλακας (Μελλισάς) είναι αναπληρωματικός. Να τα λέμε και αυτά.

Και να λέμε κάποια στιγμή και την είδηση που ξεκινήσαμε. Διότι επιμένουμε. Τέτοιες ιστορίες προάγουν το ποδόσφαιρο. Είσαι φίλος του ΠΑΟΚ και θες να πας να συμπαρασταθείς το Σάββατο στην ομάδα σου, στο μπλόκο που του στήνει ο «φίλαθλος Αχιλλέας» και που αγωνιά όλη η Ελλάδα για το αποτέλεσμα; Μπορείς. Φυσικά και μπορείς.

Και μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση σου, απλά κάνοντας μια βόλτα ως την Τούμπα.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι, προς διευκόλυνση των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα για το Βόλο για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26.10.2019, στα εκδοτήρια της Τούμπας θα υπάρχει προσωπικό που θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από την Τρίτη (22.10) ως την Παρασκευή (25.10) με ωράριο 09:00 – 17:00.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 15€ για τις θύρες 32 – 42 και για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη του ΑΔΤ/Διαβατηρίου και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου».

Τι είπατε; Ούτε τα προσχήματα; Ε, εσείς δεν μπορεί είστε φίλοι του Ατματζίδη

Υ.Γ Οσοι εκτός από εισιτήριο, θέλετε να παίξετε και στοίχημα, σας δίνουμε μια καλή επιλογή. Το διπλό του ΠΑΟΚ στον Βόλο παίζεται στο 1.30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ