Οι… μπηχτές του Νταμπίζα και τα σκυμμένα κεφάλια των παικτών

Οι… μπηχτές του Νταμπίζα και τα σκυμμένα κεφάλια των παικτών

Μπόλικο παρασκήνιο κρύβουν οι τοποθετήσεις του Νταμπίζα χθες ενώπιον των παικτών στο Κορωπί. Παρασκήνιο που προκύπτει από το παιχνίδι μετά τον Άρη και όσα συνέβησαν.

Ο Νίκος Νταμπίζας πήγε στο Κορωπί για να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Και για να… καθαρίσει το όνομά του απέναντι στους ποδοσφαιριστές, τους οποίους στην πλειοψηφία του τους στήριξε. Κι αν κάποιος δεν στήριξε τον άλλον σε αυτή τη σχέση, αυτοί είναι οι παίκτες. Ξεκάθαρα πράγματα. Εξ ου και οι μπηχτές του πρώην πράσινου τεχνικού διευθυντή χθες το απόγευμα. Γι’ αυτό και πήγε να τους αποχαιρετήσει, για να τους δώσει να καταλάβουν πως δεν είναι… χαζός.

Είπε μεταξύ άλλων ο Νταμπίζας, αφού πρώτα ρώτησε αν έχει να πει κανείς κάτι: «Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι δεν θέλετε να μιλήσετε αυτή τη στιγμή. Σας παρακαλώ όμως, και σας προκαλώ αν θέλετε, αν έχετε κάτι να βγείτε και να το πείτε δημόσια, ότι είχα κακή συμπεριφορά απέναντί σας. Θεωρώ πως υπήρξε στοχοποιημένη παραποίηση των λεγομένων μου, μετά τα ματς με τον Άρη και την Ξάνθη.

«Γράφτηκε πως ήμουν προσβλητικός σε διαπραγματεύσεις. Πρόσβαλλα σε οποιαδήποτε στιγμή, κάποιον από εσάς που συζητήσαμε σε νέα συμβόλαια; Υπήρξα προσβλητικός; Το ίδιο θα ρωτήσω και τους εκπροσώπους σας και θα ήθελα να βγουν και να το πουν κι εκείνοι, αν πρόσβαλλα κάποια στιγμή κάποιον. Είναι διαφορετικό να έχεις μία σκληρή στάση και να μην είσαι “ευχάριστος” ως προς αυτά που προσφέρεις σε μία διαπραγμάτευση, απ’ το να είσαι προσβλητικός. Οι αρχές που έχω στη ζωή μου είναι να σέβομαι πάντα τον άλλο. Και πάντα το έκανα».

Γιατί τα είπε; Γιατί την επόμενη του αγώνα με τον Άρη μπήκε στα αποδυτήρια, είπε στους ποδοσφαιριστές να στηρίξουν τον προπονητή και μετά από λίγο διάβαζε ότι τους είπε πως εκείνοι φταίνε.

Τότε είχε προκύψει ένα… μπάχαλο στο Κορωπί. Ίσως τότε να κατάλαβε και ο ίδιος πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Διότι σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου καταλαβαίνει ότι δε γίνεται να φύγουν δέκα παίκτες, ακόμα κι αν φταίνε. Θα φύγει ο τεχνικός διευθυντής. Ή ο προπονητής. Παντού έτσι γίνεται, όταν υπάρχουν κόντρες εντός αποδυτηρίων. Χθες, πάντως, ο Νταμπίζας τους κοιτούσε όλους στα μάτια. Κάποιοι ποδοσφαιριστές, αντίθετα, είχαν σκύψει το κεφάλι και απλά άκουγαν.

Έκανε, όμως, κι εκείνος πολλά λάθη. Στήριξε παίκτες που τελικά του την… έφεραν. Χάλασε σχέσεις με ατζέντηδες που μπορεί αύριο – μεθαύριο να χρειαστεί να ξανά μιλήσει μαζί τους σε κάποιον άλλο σύλλογο που θα είναι.

Και δεν αργεί αυτό. Σύντομα ο Νταμπίζας θα έχει βρει νέα δουλειά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ