Βόλος-ΠΑΟΚ: Συγγενείς και φίλοι…

Βόλος-ΠΑΟΚ: Συγγενείς και φίλοι…

Το ποδόσφαιρο στα καλύτερα του! Βόλος-ΠΑΟΚ το Σάββατο και οι συγκινήσεις θα είναι μεγάλες. Τόσοι φίλοι μαζεμένοι…

Είναι από τα ματς που περιμένεις με αγωνία για να ζήσεις το νόημα του ποδοσφαίρου. Να νοιώσεις την αξία του αθλητισμού. Να κατανοήσεις μέχρι εκεί που δεν πάει τι σημαίνει εξυγίανση! Ναι, ο Γραμμένος και ο Ιβάν έσωσαν το ποδόσφαιρο μας, μαζί και ο Αχιλλέας, ο Δήμαρχος.

Και τώρα θα βρεθούν αντίπαλοι σε έναν αγώνα που κόβει την ανάσα! Η αγωνία χτυπάει κόκκινο, όμως πάνω από όλα αξία έχει τα μηνύματα που περνάνε Βόλος και ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να είναι και φιλικό. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, μακριά από μας αυτά. Αυτά είναι τόσο φιλικές οι σχέσεις των δύο ομάδων, για αυτό και η φράση φιλικό.

Είναι τόσοι πολλοί άλλωστε οι παίκτες του Βόλου που είτε ανήκουν στον ΠΑΟΚ, είτε έπαιζαν σε ομάδες που εξίσου έχουν φιλικές σχέσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που είναι λογικό το Σαββατιάτικο ματς να έχει τίτλο: συγγενείς και φίλοι.

Με την καλή έννοια πάντα, όπως λέει και ο Ψινάκης για να μην μπερδευόμαστε. Δεν θέλω άλλωστε κακές σκέψεις, δεν τα υιοθετώ όλα αυτά όπως λέει και ο Σαγόνιας.

Απλά οι φιλικές σχέσεις των ομάδων έχουν φέρει 6 δανεικούς παίκτες του ΠΑΟΚ στον Βόλο. Λυραντζής, Τσαούσης, Μελισσάς, Μυστακίδης, Μπαλογιάννης, Διαμαντής. Από εκεί και πέρα προέρχονται: ο Ντεντάκης από τον αγαπημένο (του Πουρλιοτόπουλου) Πλατανιά, Γέντρισεκ, Γκαραβέλης από Ξάνθη, Τσοκάνης, Κυζιρίδης από Παναιτωλικό, Ηλιόπουλος από Σπάρτη, Μαντζής από Χανιά, Δημόπουλος, Κορελάς από Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το ποδόσφαιρο στα καλύτερα του! Γιατί τι σου είναι η μπαλίτσα; Ξεγνοιασιά, θέαμα και φιλία πάνω από όλα! Να τα λέτε, να τα γράφετε που έλεγε και μια ψυχή! Και όλα αυτά στο γήπεδο που… γεννήθηκε η εξυγίανση! Εκεί που είχαμε τον τελικό του… ΜπερναΜΠΕΟΥ και της πεζογέφυρας! Με πήραν τα ζουμιά…

Αγάπη μόνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ