Θέση 1Α, γιατί είναι ο Βαγγέλης ο Γραμμένος…

Θέση 1Α, γιατί είναι ο Βαγγέλης ο Γραμμένος…

Τι και αν ψάχνει δάνειο για να κλείσει την… τρυπάρα που άνοιξε ο ίδιος στην ΕΠΟ; Τι και αν Μητσοτάκης και Τσίπρας πετάνε με οικονομική θέση; Την αίγλη του «δικού μας» κατά τον Ιβάν, Βαγγέλη Γραμμένο, δεν την έχουν…

Είναι τα καλά της «εξυγίανσης». Τόσο πλάτη έχει βάλει ο άνθρωπος. Τόσα και τόσα έχει κάνει. Όχι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ποιος ασχολείται με αυτό. Για το big boss που έκανε τόσα πολλά για να φέρει την… αλλαγή στο ποδόσφαιρο. Την νέα εποχή που το 100%-0% επιβάλλεται κατά τα πρότυπα του πρώην Ανατολικού μπλοκ.

Ξεφύγαμε όμως από το θέμα μας. Ο Βαγγέλης Γραμμένος, ο ήρωας και αυτής της «εξυγιαντικής» ιστορίας απολαμβάνει τα καλά της προεδρίας.

Στην ΕΠΟ είναι πρόεδρος ο άνθρωπος, όχι παίζουμε. Και ως πρόεδρος της ΕΠΟ έχει δουλειές με φούντες. Και χρειάζεται να μετακινείται γρήγορα. Γιατί το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να περιμένει. Όλα από τα χέρια του περνάνε.

Έτσι λοιπόν ο «δικός μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, πρόεδρος της ΕΠΟ, πήρε το αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη. Πέταξε σήμερα για την πόλη του, να πάρει λίγο αέρα από την πατρίδα του. Πήρε λοιπόν την πτήση Olympic Air (120) πέταξε στις 16.00. Και επειδή ως πρόεδρος της «εξυγίανσης» δεν θα μπορούσε να κάτσει με τον λαουτζίκο στις οικονομικές θέσεις.

Business παρακαλώ, διακεκριμένη για όσους προτιμούν τα ελληνικά. Θέση 1Α, πρώτος και καλύτερος! Και δίπλα του ο οδηγός του, εννοείται διακεκριμένη και αυτός. Σιγά μην έστειλε τον άνθρωπο πίσω, λες και να είναι τίποτα τυχαίος. Ο οδηγός του Γραμμένου είναι, όχι αστεία.

Γιατί ο «δικός μας» πρόεδρος πρέπει να ξεχωρίζει. Τώρα μην κοιτάτε που τρέχει και ζητάει δεξιά και αριστερά, μέχρι και στους ξένους, δάνεια ο Γραμμένος για την ΕΠΟ. Και στην τελική ποιος ασχολείται με την ΕΠΟ; Αν τον ενδιέφερε θα πλήρωνε έναν σκασμό λεφτά σε ένα σωρό κόσμο «δικό μας»; Θα εκτίνασσε το μισθολόγιο σε επίπεδα αστρονομικά; Όχι απλά για την περίοδο κρίσης αλλά και για περίοδο «χρυσών αγελάδων». Ο Γραμμένος είναι κιμπάρης. Για αυτό και στο αεροπλάνο ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης στην ΕΠΟ πετάει μόνο business.

Μπορεί ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας να παίρνουν τα αεροπλάνα της γραμμής και να κάθονται στην οικονομική είτε ως Πρωθυπουργοί είτε ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, όμως ο Γραμμένος έχει άλλη αίγλη. Άλλη κλάση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ