Ούτε τα βασικά η… εξυγίανση! (pic)

Ούτε τα βασικά η… εξυγίανση! (pic)

Ξεπέρασαν και το στάδιο της αστειότητας. Ο Τσιντώτας στις καθυστερήσεις μπλοκάρει καθαρά έξω από την περιοχή και ο βοηθός που βλέπει «πιάτο» λέει «παίζεται».

Το πόσο «εξυγίανση» αντέχεις το ζήσαμε στο Καραϊσκάκη σε όλο του το μεγαλείο με τον Ολυμπιακό να τους ρεζιλεύει πραγματικά με το σβηστό 2-0 επί της ΑΕΚ.

Μια ΑΕΚ που τα είχε όλα όπως τα ήθελε, από τον Σόουζα που έστειλε ο Περέιρα να κάνει την δουλειά της… εξυγίανσης κόντρα στον Ολυμπιακό έως τους… VARίτες με τον Φωτιά να ανακαλύπτει φάουλ και να δίνει… πάσα στον Σόουζα για να ακυρώσει το κανονικό γκολ του Ελ Αραμπί, έως και τον πρώτο βοηθό που στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει τον Ολυμπιακό μακριά από την εστία της ΑΕΚ.

Το πρώτο δείγμα μας το έδειξε στο 69΄όταν ο Καμαρά σούταρε, ο Τσιντώντας απόκρουσε, ο Ποντένσε πήρε το «ριμπάουντ» και πήγε να απειλήσει από πλάγια αλλά είδε τον βοηθό να τον σταματά. Οφσάιντ είδε, με την γραμμή της NOVA να τον εκθέτει.

Το κορυφαίο όμως, δείγμα του πόσο… θολωμένοι ήταν όλοι κατά του Ολυμπιακού, ήταν στις καθυστερήσεις. Ο Τσιντώντας βγαίνει έξω από την περιοχή του και μπλοκάρει καθαρά την μπάλα εκτός μεγάλης περιοχής καθώς ερχόταν απειλητικά ο Γκερέρο!

Όπως όμως και στην γκέλα που έκανε στο κανονικό 2-0 του Ελ Αραμπί, έτσι και τώρα, η καλή… εξυγιαντική διαιτησία ήταν δίπλα του. Στην ευθεία του βοηθού έγινε η φάση, ο οποίος δεν… παρατήρησε τίποτα.

Όλο το Καραϊσκάκη το είδε εκτός από τους διαιτητές. Όλους τους διαιτητές. Που το έπαιζαν… αετομάτηδες σε κάθε φάση υπέρ του Ολυμπιακού. Δυστυχώς για αυτούς στο 2-0 δεν υπήρξε κάτι στα τελευταία 5 λεπτά πριν την γκολάρα του Καμαρά για να την ακυρώσουν και αυτή.

Αλλά όταν δεν… βλέπεις τέτοια φάση όπως αυτή του Τσιντώτα, τι να συζητάμε; Η «εξυγίανση» στα καλύτερα της!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ