Στοίχημα: Ευρωλίγκα με απόδοση 3.50

Στοίχημα: Ευρωλίγκα με απόδοση 3.50

Στο μπάσκετ στρέφεται ο Καμμένος με τρία σημεία που του φέρνουν καλή απόδοση για δυνατό ποντάρισμα.

Η διαβολοβδομάδα ξεκινά στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει πρώτος στον χορό. Στην κυριολεξία καθώς είναι το πρώτο ματς του προγράμματος στην πρώτη μέρα της διαβολοβδομάδας.

Ο Παναθηναϊκός που με το διπλό στην Αγία Πετρούπολη επί της Ζενίτ «ισοφάρισε» την εντός έδρας ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο και πήγε στο 2-2 θέλοντας να πάρει διπλό και στη Μόσχα για να ολοκληρώσει μια δυναμική επιστροφή και αντίδραση.

Μπορεί όμως ο Παναθηναϊκός να νικήσει την Χίμκι; Νομίζω πως όχι. Οι Ρώσοι είναι στο 3-1, προέρχονται από διπλό στο Μόναχο, έχουν ηττηθεί μόνο από την ΤΣΣΚΑ.

Θα ποντάρω λοιπόν πάνω στην νίκη τους που μας προσφέρεται σε αποδόσεις 1.42 με 1.45. Για μπάσκετ ιδιαίτερα καλή απόδοση για καθαρή νίκη, χωρίς χάντικαπ και άγχος για τους πόντους.

Δεύτερο ματσάκι, αυτό της Βιλερμπάν με την Μπασκόνια. Το διπλό προσφέρεται στο 1.45 και το αρπάζουμε χωρίς δεύτερη σκέψη, γρήγορα-γρήγορα καθώς μοιάζει για «δωράκι». Οι Βάσκοι είναι πολύ καλύτεροι από την Βιλερμπάν που είναι στο 2-2, έχοντας νικήσει στην έδρα της τον τραγικό φέτος Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που «αυτοκτόνησε».

Τρίτο ματς αυτό ανάμεσα στην Άλμπα Βερολίνου και την Αρμάνι Μιλάνο. Εδώ δείχνει πιο ισορροπημένο το ζευγάρι με το διπλό να προσφέρεται στο 1.70. Οι Γερμανοί έχουν δείξει πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί, οι Ιταλοί όμως νομίζω πως έστω και δύσκολα θα πάρουν τη νίκη.

Η τριάδα σε παρολί μας οδηγεί σε απόδοση 3.50 που αναμφίβολα αξίζει ένα καλό ποντάρισμα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ